keskiviikko 29. toukokuuta 2013Pihapuuhastelu jatkuu. Jotenkin kaikenmoisten pihakiveysten tuijottelu Pinterestissä aiheutti tarpeen askarrella edes jonkun pikkuisen kierrätyskiveyksen  omaan pihaan (jos vaikka myöhemmin saisi tehtyä sellaisen isommankin). Jotenkin leikkimökin terassi oli vähän irtonisen näköinen ja sen päähän sopi hyvin sijoittaa muutama huomattavan kulahtanut ja kärsinyt vanha betonilaatta ja tiili. Ja sanoista tekoihin, sinne menivät. Mistään oikeaoppisista perustuksista on ihan turha puhua, mutta oletan, että eiköhän maan vetovoima noita jossain määrin pidä paikoillaan. Pikkuisen pitää vielä lisätä jättämiini koloihin multaa ja mehikasveja ja odottaa, että ne vähitellen täyttyisivät vehreiksi. 

Mutta olipa kivaa, taas kerran! (Tuo pikkuinen pöytä, joka muuten löytyi Biltemasta vähintääkin edullisesti, lasten piharuokailua varten, vaatii pientä tukirakennetta ja siirtyy fiksaamisen jälkeen terassin eteen. Tuossa se ei oikein toimi, paitsi siten, että se ei pääse heilumaan, koska mies ruuvasi sen mökkiin kiinni. Huoh.)

edit. Ai niin, se musiikkihaaste. day 07 - a song that reminds you of a certain event Heti tuli mieleen Billy Bragg Dinosaurockissa muistaakseni kesällä 1988. Sinne oli ihan pakko päästä ja sitten en nähnyt hra Braggia oikeastaan lainkaan, koska olin uimaan menessäni antanut kassini ja silmälasini jollekulle hoitoon ja se joku oli jossain kateissa hetken. Joten pääosa Billyn keikasta meni kuuloaistimuksen varassa. Mutta oli sekin ihanaa. En muista enää soittiko Billy tuota "To have and to have not", mutta se on joka tapauksessa yksi ehdottomia suosikkibiisejäni herralta. Kannattaa tutustua myös sanoitukseen.

2 kommenttia:

  1. Ihana ruokapaikka leikkimökin terassilla. Näitä sun kirjoituksia lukiessa odotan enemmän, että loma viimein alkaisi ja ehtisin puuhata kaikkea kivaa lasten kanssa. :O) Äkkiä se juhannus tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIpä siihen juhannukseen ole kuin muutama hassu viikko. :)

      Poista