sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Joskus leikkien alkuunlähteminen vaatii ihan pikkuisen tuuppauksen. Mietin jo hetken, mikä mahtaa puumajan alakerran käytöksi muotoutua. No, eilen Apinalandiassa keppihevosteletiin ja siitä se ajatus sitten lähti. Vihjasin neideille, että kannattaisi ottaa kättä pidempää ja tasoitella mökin alakerta tallliksi. Hyvä, että alta ehdin pois, kun neidot kirmasivat työvälineit hakemaan (myös Silakka) ja tallin lattia oli sileä ja heinien peitossa alta aikayksikön. Sen jälkeen sitten tallin työntekijät hakivatkin toisaalta harjoja heppojen huoltoon ja kävivät tekemässä palkintoruusukkeita ja hoivasivat ja ulkoiluttivat ratsukkojaan kiitettävällä innolla. 

Tahtia ei haittaa sekään, että tallin vahvuuteen kuuluu yksi kpl yksisarvisia. Sen nimi on Vaahtokarkki.

10 kommenttia:

 1. Ihana puumaja ja mahtava tallin paikka! Täällä kolme pikkuneitiä katseli myös tallianne ja luki touhuistanne. Terkkuja tallilaisille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tallityttömme hymyili kainosti ja lähetti terveisiä takaisin. :)

   Poista
 2. Keppiheppailu taitaa kuulua kaikkien pikkuprinsessoiden kesään. Hieno puumaja ja talli teillä. Vaahtokarkkikin on aika herkku.

  Kivoja kesäpostauksia sinulla on ollut. Käyn kännykällä bloggerissa, mutta jostakin syystä se ei anna mun kommentoida mihinkään (ei edes Facessa). :O/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en muuten pysty pomentoimaan ipadilla kunnolla. Mikääs bloggerilla on mobiileja vastaan? ;)

   Poista
  2. Niimpä. Onneksi on näitä sisällä vietettäviä sairastuvan päiviä, niin ehtii surffata läppärillä ja voi kommentoidakin :O)

   Poista
 3. Ihania leikkejä ja ihania neitejä!

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Upea uusi leikkipaikka! Minä leikin mielikuvitusheppaleikkejä aina vanhassa navettarakennuksessa, vähänkö tuli tallileikeistä lapsuus mieleen :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli leikkikentällä puinen liukumäki. Jotenkin tulee tuosta sen alustassa leikityt leikit mieleen. ;)

   Poista