maanantai 22. heinäkuuta 2013Molemmat lapset ulkoistettuna kotoa ja mitä mainioin sää kellarin siivoamiseen. No, kävimme me myös kierrätyskeskuksessa ja rompetorilla ja iltapäivästä vielä toisen kerran siellä keskuksella. Kas kun rompetorilta tuli mukaan valtavan hieno aarre varsin maltilliseen hintaan. Siitä tulee postaus hiukan myöhemin, kunhan saan sen putsailtua, ja työhuoneen järjetettyä vaihteen vuoksi uusiksi. 

Mutta se kellari... Me olemme riehuneet siellä aika monena päivänä. Saldona kaksi kuormaa kierrätykseen ja kaksi kaatopaikalle ja tuloksena yksi huone suunnilleen perattuna... Oi kellari, tuo romun ja  ryönän loppumaton runsaudensarvi. Alan epäillä, että kellarissa oikeasti on joku salaperäinen putki tai teleportti, josta sinne siirtyy täysin turhaa tavaraa sitä mukaa, kun yrittää kantaa aiempaa rojua ovesta pihalle... Mutta juu, nyt on yksi huone sitä vaille valmis, että pitää hankkia lisää hyllyjä ja kasata nitä ei-romuja vähitellen paikoilleen hyllyille. Sitten onkin enää neljä huonetta raivaamatta. (Huomatkaa puoliksi täynnä oleva lasi asenteessa.)

Mutta pakko sanoa, että suoriuduin sekä kierrätyskeskuksesta että rompetorilta ällistyttävän hyvin ulos ilman mitään ylimäräisiä ostoksia No, kierrätyksestä sain mukaani pari puutarhatuolia, mutta nekin ovat oikeasti olleet ostoslistalla ja nyt ne tulivat vaihtotavarana ihan ilmaiseksi. Ilahduttavaa. Tosin maalikaupassa on kuitenkin käytävä, koska uutta maalia nuo kaipaavat. 

7 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen aarre! Kierrokset kirppiksillä ja kierrätyskeskuksissa ovat kyllä mukavia, etenkin, jos saa muksut ulkoistettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksin on paljon tylsempää. :)

   Poista
 2. Taitaa teillä olla kellarissa sama mölliäinen kuin meillä koko huushollissa! Joku / jokin heittää tavaraa jostain ja yleensä tarpeetonta. Tuo sama muuten taitaa heittää lapiolla hiekkaa yms ovesta sisään kun on juuri siivottu =)

  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi. Sillä on menossa joku Suomen/maailman kiertue, ilmeisesti... ;)

   Poista
 3. Ihailtavaa toimintaa! Tekisi hyvää meidänkin kellarille. Sarin kanssa samoilla linjoilla, meilläkin se teleportti on jossain aika keskellä kämppää, leviää paikatonta ja turhaa tavaraa ympäriinsä aika tehokkaasti. Kun yhden kulman raivaa niin toinen on jo kuormitettu. Täytyy kurkkailla tänne jatkossakin, niin selviää mitä ihanaa olet kierrätysreissulla löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan uudelleen. Pitäisi vain yrittää jaksaa raivailla työhuonetta seuraavaksi, että saan Löytöni sinne paikoilleen ja käyttökuntoon. Saa nähdä maltanko ihan heti, jos luvatut kesäsäät saapuvat. ;)

   Poista
 4. Moikka,
  ottaisitko minuun yhteyttä, riikka.yrjola@indiedays.com? Kiitos :)

  VastaaPoista