lauantai 6. heinäkuuta 2013

Väriä nälkään...
Värinnälkä alkaa saavuttaa varsin voimalliset mittasuhteet. Olen jo pidemmän aikaa ihastellut Elloksella noita vinoraitaisia lakanoita. Lopulta tilasin ne. Ne eivät ole aivan tarpeeksi punaiset ollakseen kunnolla marianneraidalliset, mutta lähellä kuitenkin. Tytön huoneeseen hankin raitalakanat marimint-raidalla. Harmi, että noita ei ole vaikka turkoosiraidallisina, aikanaan marimikothan olivat sini-valkoisessa kääreessä. 

Olohuoneen väripilkuksi löytyi Sjödeniltä pari raidallista koristetyynynpäällistä ja yläkerran parvekkeen oven eteen varpaiden lämmikkeeksi Carpet Vistalta  pieni kelim-matto. Jotta kaikenmoista. Taisin ajatella, että en edes ajattele sisustamista tai mitään siihen liittyvää kesällä, mutta aina jotain pientä hiipii sisään ja pieniä juttuja tahtoo väkisinkin hiipiä mieleen. Aina ei jaksa lapioida eikä kapsuttaa, eikä aina huvitakaan, etenkään kaatosateella.

Sitäpaitsi olen aika yllättynyt, miten hyvin räikeä turkoosi ja korallinpunainen loppujen lopuksi toimivat yhteen. Yhdistelmää ei voi parhaalla tahdollaankaan kutsua hillityksi, mutta jotenkin kummallisesti nuo vain viihtyvät yhdessä. Silti on pakko sanoa, että en varsinaisesti tappele vastaan siinä vaiheessa, kun huoneen seinien värin muuttaminen tuleea ajankohtaiseksi. Isot pinnat turkoosia kieltämättä asettavat omat haasteensa huoneen muulle väritykselle.

4 kommenttia:

 1. Ihania värejä! Mullakin on viime vuosina toi turkoosi tullut yhdeksi lempiväriksi, e ole tullut ähkyä vaikka pikku jätkillä on oikeestaan aina turkoosia päällä; on se vaan niin muuntautumiskykyinen väri muihin yhdistettynä:)

  Pitäis taas pitkän tauon jälkeen petratakkin näihin sisätiloihin, just vaikka tyynyillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vain pelottaa, että hairahdunko seuraavaksi jo mintunvihreään. :D No joo, rajansa kai siläkin... No joo, olen mä turkoosista tykännyt oikeastaan aina.

   Uusia tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa. ;)

   Poista
 2. Turkoosi ja punainen ovat paras yhdistelmä! Turkoosi toimii myös keltaisen kanssa todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä meidän seinien turkoosi on kyllä sitä lajia, jonka kanssa saa olla tarkkana esim keltaisen suhteen. Se on jotenkin niin kylmä laguuninsininen, että se likaa useimmat keltaiset rumiksi ja riitelee niiden kanssa railakkaasti. Punainen kyllä toimii.

   Poista