lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kasvissyöjän herkkuhampurilainen



Tarvitaan: hampurilaissämpylä, majoneesia, muutama kasvispulla, 1/2 avokadoa, pari keitettyä parsanvartta, paistettu muna

Lämmitä sämpylä ja kasvispullat, levitä sämpylänpuolikkaille majoneesia. Kaavi avokadon hedelmäliha ja levitä pohjapalalle. Halkaise pullat ja laita pohjalle, taita parsat kahtia ja laita pullien päälle. Lisää paistettu kananmuna ja hampurilaisen kansi. Käy kiinni. 

Vielä kun voisin laittaa parsojen päälle vähän parmesaania niin makunautinto olisi lähestulkoon täydellinen. (Niin ja jos tekisi tuon ihan itse leivottuun sämpylään, tietty) Pahoittelen muuten kuvien tarkkuushäiriöitä. Oli kiire päästä syömään. 

2 kommenttia:

  1. Hei, eksyin blogiisi onnekkaasti. Kiitos maanantain päivällisideasta :) ja repeilin lukiessani avokadonkasvatuksestasi...täälläkin meditoidaan ruukun äärellä.

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun eksyit. :) Ja ole hyvä vaan, toivottavasti päivällisestä tulee maistuva.

    Mukavaa ruukun ääressä meditointia sinnekin. ;)

    VastaaPoista