torstai 5. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä!


Laskeuduimme jotenkin pääsiäisen viettoon. Laitoin minä muutaman pupunkin, en tosin montaa, koska niiden pois kerääminen on jostain syystä hommistä viheliäisintä. Mutta esim tuota pupuahan ei välttämättä edes tarvitse kerätä. Pitäähän kasvihuoneessa puutarhuri olla. Porkkanoita en silti taida uskaltaa kylvää kasvamaan.

Neitikin innostui askartelemaan pääsiäismunia. Tuli aika eksoottisen näköisiä, mutta hauskoja, ainakin minun silmääni. Materiaalina joskus askartelumateriaaliksi tarttuneet pepunlämmittimet, askartelueläimet, joita ei saanutkaan koottua ym. käteen tarttuva. Design pohjien muotoilua lukuunottamatta neidin itsensä.

Nyt kun olen pakon edessä kuvaillut kännykällä, en näköjään enää osaa ottaa oikeaa kameraa käyttöön. Jotenkin tuo känny vain on sopivasti saapuvilla koko ajan, kamera pitäisi hakea kassistaan. Juu, laiskuuden multihuipentuma. Yritän vähitellen parantaa tapani ja opetella taas ottamaan kuvia muutenkin kuin vain räpsäisemällä ohimennen. Siinäkin kyllä oikeasti on puolensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti