perjantai 20. huhtikuuta 2012

KeijukiertueEU-reklamaation tulosta odotellessa saimme tekohengitettyä läppäriin sen verran energiaa, että pääsin leikkimään kuvillakin. Ah autuutta. Pienet tautipesäkkeemme ovat viime päivinä leikkineet hirmuisella touhulla kaksin. Tänään oli ohjelmassa keijukiertue, joka kulki laulaen läpi asunnon ja pysähteli välillä leikkimään milloin mitäkin.Tässä kiertue intoutui taiteen tekoon. Pienempi keiju tosin ei osannut ottaa kovin vakavasti sitä, että olisi pitänyt piirtää vain omalle taulunpuoliskolle. 

Keijukiertueen kunniaksi paistoin välipalaksi köyhiä ritareita. Pienempi keiju jäi kyllä paitsi herkuista, koska nukkuu pihalla. Toisaalta pienempi keiju on kipeänä ollessaan syönyt kuin keijukainen eli tuskinpa olisivat ritaritkaan kelvanneet... Pitäisi varmaan yrittää mettä ja ruusunlehtimarmeladia. Niitä kai keijukaiset nauttivat ravinnokseen.

2 kommenttia:

  1. Voi mitä ihanuutta :O) Meillä lauletaan myös paljon ja lähes aina "raikuu" jokin soitin. Kattilarummut on ykköset (ei tiukkapipoisen äidin mielestä).

    VastaaPoista
  2. laulaminen on parhautta :) minulla on jossain tallessa vieläkin kakkuvuoka, jonka pikkusiskoni paukutti puukauhallla kunnon lommoille. äiti sai kokata rauhassa, kun lapsella oli tekemistä. ;)

    VastaaPoista