tiistai 30. lokakuuta 2012

Naapurin pihassa oli leikelty tuijia ja sain kummallisen inspiraation vääntää leikkuujämistä kranssin. Tein pohjan sanomalehdestä.Itse asiassa minun piti oikein dokumetoida projekti, mutta enhän minä tekemisen huumassa muistanut kuvata. Joten tuossa se jotkuinkin valmis tekele - elämäni ensimmäinen havukranssi. Huomenna pitää katsoa, olisiko leikkuujätettä vielä jäljellä. Kranssista tuli turhan kulmikas makuuni ja sivulta katsoen pohjaa pilkottaa minun makuuni hiukan liikaa. Mutta ehkä tuosta vielä kranssi saadaan. Iso tyttö ilmoitti, että jouluksi siihen pitää laittaa punainen rusetti. Käyhän se, laitetaan. Mutta ei ihan heti kuitenkaan.

Parasta kranssin tekeisessä oli ihanan havujen ja pihkan tuoksu, mitä noista oksista levisi. Laitoin oksien jämäpalat polttopuukoriin. Toivottavasti hyvä tuoksu leviää myös uunista kotia lämmittäessä.

2 kommenttia:

  1. Mainiota kierrätystä! Kiva, että linkitit kranssipohjaan. Olin jo ihan unohtanut tuon idean ja jotakin kivaa pitäisi alkaa oveen tekemään. osuis katse muuhunkin kuin likaisiin tassujen ja sormien jälkiin :O)

    Onnea urheilijatytölle!

    VastaaPoista
  2. Tuo pohjan väkertäminen oli itse asiassa tosi mukavaa puuhaa. :) Urheilijatyttö kiittää!

    VastaaPoista