maanantai 5. tammikuuta 2015

Hyvä postipäivä


Tänään postipoika toi odotetun kirjekuoren Turun sarjakuvakaupasta ja odottamattoman siemenluettelon Exotic Gardenilta. Molemmat aiheuttivat ilahtumisen tunteita. Toinen saattaa aiheuttaa myös rahanmenoa...

Sarjakuvakaupasta tuli tämän vuoden seinäkalenteri, jonka valinnan parissa oli soutanut ja huovannut puoli syksyä (joskus se vaan on niin julmetun vaikeata) ja täytyypä sanoa, että tuo Tiitu Takalon kalenteri on hieno. Kannatti huovata siihen asti, että se osui kohdalle. Lisäksi kohdalle sattui kirjallinen Ritta Uusitalon mainioita kortteja. Oli pakko. Nyt vihko koristaa työhuoneen seinähyllyä, koska enhän minä kuitenkaan raaski siitä kortteja irroittaa. Palvelkoon taiteena. Riitta Uusitalo on jo pidempään ollut yksi suosikeistani suomalaisen sarjakuvan puolella. Hänen tuottamansa arjen kuvat ovat vähintäänkin osuvia ja piirustusjälki on melkoisen iloisen anarkistista. Hyrisen siis ilosta.

Exotic Gardenin luettelon pariin saatan palata myöhemmin. tai ainakin mahdollisesti sieltä saapuvien siementen yhteydessä. Katsotaan. Kasvihuoneeni on kuitenkin aika pieni. Yritän muistaa sen, vaikka miten innostuttaisi.

6 kommenttia:

 1. Tuo eka kuva hihityttää minua kovin... Huomenaamulla tosin voi monella olla uni silmässä! Mutta tänään vielä lomaillaan! Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Huomisaamuna on sit paljon innokkaita Nasuja rämpimässä koulua kohti. Onpa vielä luvattu lumisadettakin. :D

   Poista
 2. Kovasti viime syksynä uhosin etten sueraavana keväänä ota sitä palstaa! Saas nähdä pyörränkö pyhät lupaukseni kun siemenet ilmestyvät kauppoihin...jos vaikka tänä vuonna ne parsakaalit onnistuisivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiusaus voi tietty olla ylipääsemätön. ;) Meidän pitää varmaan harkita sitä pottumaata. Oli tosi mukava hakea ja syödä moisia ihan omalta maalta.

   Poista
 3. Minulle on jo monena vuonna tullut tuo siemenluettelo. Aina yhtä ihana yllätys heti vuoden alkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minnä olen tilaillut tuolta vain netin kautta. Nyt ruojat lähettivät pahemmassa muodossa kiusausta. ;)

   Poista