sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Maatuskamaniaa...Tämä oli tavallaan vähän hassu kirppisostos. Maatuskateekannu, joka on olympialaisten matkamuisto. Olympialaisten, joissa en siis ollut seuramassa. Mutta kun... Niin, joskus vain osuu kohdalle niitä maatuskoja, jotka on vain pakko saada. Yleensä ovat vanhoja, mutta satunnaisesti on uusiakin aiheeseen liittyviä frouvia liittynyt kokoelmaan (esim valkoinen mittakuppimaatuska ja huovutettu pullonsuoja). En halua pitää sisustuksessa sen kummempaa teemaa tai hukuttautua maatuskoihin (liika on aina liikaa), mutta maatuskoja tuppaa kurkistelemaan asunnossa vähän sieltä sun täältä. Mutta ehdottomasti niin, että asiassa pitää olla joku juttu. Ihan kaikkea rojua en suvaitse edes maatuskaksi muovattuna. 

Tämä maatuska sitäpaitsi tulee ihan käyttöön. Aion hauduttaa siinä piparminttuteetä itselleni aamuisin istuksiessani nauttimassa kirkasvaloa ja aamiaista. Se saa ilahduttaa aamuhetkiäni ja vaikka vuorotella sen toisen juuri hankkimani venäläisen teekupin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Meillä maatuskat olivat melko in, isolapsi sulhoineen tapasi toisensa moskovan yliopiston matikkaleirillä muutama vuosi sitten. Keksin kaikkea kivaa lahjajuttua heille, enää ei tarvii... sulho kun ei enää ole sulho... mutta surku sikäli, maatuskaoissa on sitä jotain, luulen aavistavani jotain sinun ajatuksistasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maatsukat on vaan visuaalisesti ja symbolisesti aika hauskoja esineitä. :) Harmi, että sulho hävisi ja hauska lahjomismahdollisuus saman tien.

      Poista