perjantai 2. maaliskuuta 2012

Lahjahuivi


Tein huvin. Käytin pehmoisia jämälankoja, koska tämä on menossa erittäin herkkänahkaiselle mummulleni myöhästyneeksi synttärilahjaksi. Jospa iho sietäisi näitä lankoja. Jostain systä itse tykkään tästä siksakneuleesta tosi paljon ja huomaan toistavani sitä usein neuleissa. Se vain on mukavan näköinen ja tulee jo suoraan selkärangasta.

13 kommenttia:

 1. Pitäisköhän mun kokeilla tätäkin? :D Mallitilkun jos edes tekisi...

  VastaaPoista
 2. Siitä vaan. Helppoa kuin heinänteko. ;)

  VastaaPoista
 3. (miten sitä tehdään?) :D

  VastaaPoista
 4. Pitääkö sekin muka kertoa? :D

  No mä tein niin, että tossa on kolme silmukkaa ainaoikeaa reunoissa. Se varsinainen neuleosuus on * kaksi s oikein yhteen, kolme s oikein, langankierto, 1 s oikein, langankierto, kolme s oikein, ylivetokavennus (nosta 1 s, kudo 1 s oikein. vedä nostettu s neulotun ylitse)* Tota siis toistaen oikealla puolella ja nurjalla kaikki nurin.

  Selkisikö?

  VastaaPoista
 5. Tiedä vaikka saisin noilla ohjeilla sen tuluskukkaron tehtyä ;D

  VastaaPoista
 6. Tuli barbin vyö. Mun laskutavalla puuttui kolme silmukkaa siinä vaiheessa, kun mallikertaa aloin tekemään. Eli just ne viimeset kolme reunasilmukkaa. Tuli siis barbin vyö.

  VastaaPoista
 7. Kyllähän barbikin tarvitsee vyön. :D Unohdin sanoa, että tota kanataa toistaa tota mallikertaa ainakin neljä kerta, että siitä saa mitään järkevää tai edes ulkonäköä selville. :D

  VastaaPoista
 8. Niin sis toistaa leveyssuunnassa. ;)

  VastaaPoista
 9. Sano mulle tarkka aloitussilmukkamäärä, että saan jostain (langanpäästä) kiinni. Huomasin, että mun laskupäälle (jota ei siis ole) on tosi hankalaa seurata ohjetta, jossa pitää aivan tehdä jotain. :D
  Keskittymiskyvyssä puutteita.

  VastaaPoista
 10. Mä yritin kanssa laskeskella sitä. Yritän uusiksi.. :D Eikös toi yksi selostamani pätkä vie aina 11 s ja reunoihin sit tarvitaan 3+3? Että esim 39 silmukkaa tekee (langasta riippuen) kapeahkon huivin?

  Mä tosin taisinkin tehdä ton huivin neljällä välisilmukalla. Hups... Eli siihen sen 3 o tilalle tulisi 4 o ja yhdessä kuviokerrassa on silloin 13 s eli huivissa 45 s.
  Onkoos musta mitään mainittavaa tyä? :D Se koitan vain lisää koko ajan. ;)

  VastaaPoista
 11. Mitähän tästä tulee...

  VastaaPoista
 12. en muuten yhtään tajua, et miks en oo ollu sun lukijana, vaikka tasasesti piipahtelen. :) No nytpä oon!!

  VastaaPoista
 13. No kiva, että oot nyt. :)

  VastaaPoista