maanantai 26. maaliskuuta 2012

Vihertää


Kasvihuoneviljelmät ovat aluillaan. Ihan kohtuuhyvin lähtivät siement kasvamaan, persiljatkin, jotka yleensä tykkäävät juroa jonnin aikaa, ovat kasvaneet ihan reippaasti. Enköhän julista pikkukasvihuoneen ihan kohtuulliseksi hankinnaksi. On se ainakin tosi kivan näköinen noiden hentojen vihreiden suojana. Tänään ostin pussillisen keltaisen kesäkurpitsan siemeniä. Ne tosin kylvetään hiukan myöhemmin. Viherpeukaloa kutittaa jo aika pahasti.

4 kommenttia:

 1. Ihanan keväisen näköistä :) sä se jaksat aina touhuta kaikkee. Mulla ei tunnu olevan energiaa mihinkä ylimääräseen :) Tänään koitetaan laittaa lasten kans pääsiäisruohot kasvaan, siinä taitaa olla meidän tän kevään kasvit ;)

  VastaaPoista
 2. Mä olen kyllä hyvin laiska touhuaja, mutta hyvin ahkera vähien touhujen dokumentoija. ;)

  VastaaPoista
 3. Mä tarvisin jotain viherpeukku-koulutusta kun on tuo parveke eka kertaa elämässä.. Toistaiseksi oon saanu tasan basilikaa pidettyä keittiössä, haluaisin jotain pientä kyllä peukaloida :)

  VastaaPoista
 4. Mun viherpeukkukoulutukseni on aika vähäistä. :D Ja tunnustan ostavani osan taimista ihan viljelijöiltä, jotain saan anopilta esikasvatettuina. Mutta parveke on kyllä kiva. Laita vaikka pitkään parvekelaatikkon salaattia ja kasvusäkkiin muutama tomaatintaimi. :) Nin ja yrtit on aina kivoja, persilja kannataa laittaa esikasvamaan jo ajoissa.

  VastaaPoista