torstai 8. maaliskuuta 2012

Tilanne on vaatinut suklaata... ja uusia verhoja.


Kävin viikonloppuna Humppilassa Lasitehtaalla Marimekon tehtaanmyymälässä. Mukaan tarttui verhokangasta keittiöön (Räsymatto) ja lapsen huoneeseen (Nanouk). (Kun halvalla sai.) Joskus kun vielä ehtisin ommella nuo ripustettavaan malliin. Etenkin keittiön verhoja oikein odotan paikoilleen. Tuo Räsymatto on ihanan raikkaan väristä. Nanouk on neidin oma valinta ja hartaan kuolaamisen seurausta.

Tilanne on viime aikoina vaatinut aika paljon suklaata ja olen löytänyt uuden suosikkisuklaan. Syön sitä liikaa ja sitten närästää... Mutkun se on hyvää. Ihan liian hyvää. Ja maidotonta eli luvallista. ;) Mies just täydensi suklaavarastoni kuntoon. Toisaalta naama näyttää jo sen verran suklaata syöneen naamalta, että pieni paussi mussuttamisessa voisi olla paikallaan. Ottaisin vaihteeksi mielelläni kukkia... ;)

P.S: Liinulla on Modernissa mummolassa tosi kiva arvonta. Sinne ja osallistumaan!

7 kommenttia:

 1. Oi mitä kankaita!

  Meilläkin tarvittaisiin jotain kankaan tapaista pikkuisen sängyn päiväpeitoksi. Koska meidän iso pikkumies nukkuu jo tavallisessa sängyssä, joka tosin on vain 130cm pitkä, ei ne vauvan sänkyyn sopivat päiväpeitot käy enää. Ja kaiken kukkuraksi lasten päiväpeitot ovat muuten liian isoja.

  VastaaPoista
 2. Niin, sitä piti mainita, että kun en muuta keksinyt, laitoin paremman puutteessa lakanan päiväpeitoksi. Ettei sänky vallan pölyynny kun siinä pompitaankin nukkumisajan ulkopuolella - mistä lie sitä pölyä tunkee koko ajan:D

  VastaaPoista
 3. Lakana on ihan mainio päiväpeitto lapsen sängyssä. :) Mä olen kans ajatellut siirtää Silakan normaalisänkyyn heti, kun tuo oppii kunnolla kiipeämään alas sängyltä. :) Toi isompi tyttö siirtyi (ainakin alkuyöksi) omaan sänkyynsä puolitoistavuotiaana, jos en ihan väärin muista.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kankaat! Minä haluaisin kanssa uudet verhot, niin kuin joka kevät. Saatan kyllä vaan hankkia lisäpätkän Kulkuetta, että saadaan sitä jokaiseen tuvan ikkunaan.

  VastaaPoista
 5. Kulkue on kyllä ihan huippua. :)Meillä iski yllättäen tällä kertaa miehelle uusien keittiönverhojen kaipuu.

  VastaaPoista
 6. Heippa, mie testasin kuule tuota samaa suklaatia ja hyväksi havaitsin ;)

  VastaaPoista
 7. Juu, se on ihan liian hyvää...

  VastaaPoista