torstai 8. maaliskuuta 2012Ohhoijakkaa. Vähän on väsyttänyt. Silakkainen alkoi nukkua kahdet puolen tunnin päikyt päivässä, joten katsoin parhaaksi siirtyä yrittämään yksiä hiukan pidempiä. Tästä luonnollisesti on seurannut itkua ja hammasten kiristystä ym. riemua hirmuisen väsyneen neidon kanssa aamuja viettäessä. Mutta eilen neiti nukkui jo ihan hyvät iltapäiväunet. Jotta ehkä se tästä. Tosin neiti nukkui myös illalla ihan väkisin tissille ennen puuroa ja heräsi aamulla kuuden aikaan, että jotain pientä viilaamista päivärytmistä vielä löytyy... Minä olin ollut hereillä jo aamuviidesta, koska armas mieheni ei saanut nukuttua ja ähisi ja puhisi niin, että en nukkunut minäkään.

Niin ja tämä oli siis selittelyä äkilliselle hiljentymiselleni blogirintamalla. Ei ole enää aamun bloggaushetkeä. Nyt jahdataan Silakkaista aktiivisesti puolille päivin, mistä seuraa, että ei ole juuri blogattaavaakaan. (Tämänkin hetken pihistin kaivamalla Primot hetkeksi kehiin) Ei noita pahantekojen raportoimisiakaan taida kukaan ihan loputtomiin jaksaa lukea. Viikonloppu kului mummulavierailuilla ja kylläpä meillä olikin pieni tyylilyyli autossa. Toisessa mummulassa vähän pihailtiinkin. Pulkkailu ei savuttanut varauksetonta intoa, mutta mummulan lumessa oli huippukiva kontata.

Niin ja sitä naistenpäivää. Meille kaikille, isoille ja pienille naisille ja miehille myös.

8 kommenttia:

 1. Miten hieno pinkki takki!

  Hiljaista on ollut munkin puolella. Ei aina voi ehtiä.

  Likka sai muuten ensimmäisen flunssansa ja nyt jännitetään kuinka pahaksi se yltyy.

  VastaaPoista
 2. Juu, toi takki on muuten sellainen omituisuudeton ja löytyi lopulta NameItin valikoimista. Tosi hyvä autoilutakki. :)

  Paranemisia sinne pikkuiselle. Toivottavasti pääsette kevyellä harjoittelulla ensimmäisestä flunssakokemuksestanne.

  VastaaPoista
 3. Hyvää naistenpäivää myös sinulle Kati ja pikkutytöille sekä R:lle!

  VastaaPoista
 4. Minna ja Niina: Kiitoksia :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää naistenpäivää! Unirytmien kanssa on aina taistelua, mutta toivottavasti pian helpottaa. Nauratti muuten nuo aiemmat Silakka kävi täällä postaukset. :D

  VastaaPoista
 6. Kyllä ne noudattelee samoja, säännöttömiä kaavojaan nämä mukulat :) Meillä ei yksillä päikkäreillä selvitä, tai no huudon kanssa ehkä. Onneksi on nyt sujunut tuo parvekenukkuminen, sisällä ei kahta tuntia nukuta millään, paitsi ehkä yöllä..

  Hyvää Naistenpäivää teille ja miehelle sinne naisten sekaan :)

  VastaaPoista
 7. Altocumulus: Kiitokset. On naurettu täälläkin aika paljon neidin edesottamuksia. :)

  Erika: Kiitoskiitos. :)

  Meillä alkoivat noi yksittäiset unet olla niin surkeita, että piti keksiä jotain. Ei toikaan sisällä nuku (paitsi tissi suussa), nytkin on pihassa ratasunilla.

  VastaaPoista