keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Nelijalkaiset ystävämme


Elämä on mennyt melkoisen istuinvoittoiseksi. Eilen illalla laskin, että meillä on tällä hetkellä alakerrassa 24 istuinta (lasten tuoleja ja arkkuja yms. ei edes lasketa) ja yläkerrassa 7 tuolia... Jotta jos joku meillä valittaa, että ei löydä sopivaa istuinta, voi ihan syyttää itseään krantuksi. Istuimia löytyy vähän joka ahterityypille sopivaa mallia... (Ja jos ei sisältä löydy, voi mennä kellarista katsomaan sen tarjontaa)

Tänään sain lopultakin laitettua yläkerran kolmeen pikkutuoliin uudet istuinpehmusteet ja kankaat. (Pahoittelen kuvien laatua, noista tosiaankin näkyy, että ne on otettu kännykameralla). Taputtelen itsestäni olkapäälle reippaudesta, mutta pakko kyllä taas kerran todeta, että kun itse tekee, saa just sellaiset kuin sattuu tulemaan. No, kyllä nuo välttävät, kun ei liian tarkkaan katso.

Niin ja itse asiassa meillä on yläkerrassa kohta kahdeksan tuolia. Kierrätyskeskuksessa huuteli Kilta-tuolin näköinen, melkoisen hyväkuntoinen istuin niin kovalla äänellä, että pakkohan se oli mukaan ottaa. Nyt menen imuroimaan pesuaineet sen päällisestä. Huomenna saatan yrittää saada kuvan esille... Huomenna pitäisi myös  hakea vielä yksi nojatuoli verhoomosta. Lievää hulluutta ilmassa?

4 kommenttia:

  1. Voi tuota suloista keijukaista! Soma on myös eskarilainen omassa villatakissaan. ;O) Tuolien päällisen vaihtaminen on helppoa ja piristää koko kotia sekä mieltä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Juu, muuttui koko tuolien ulkomuoto pienellä jutulla.

    VastaaPoista