lauantai 24. maaliskuuta 2012

Reilun viikon verran kuvien laatu tulee olemaan mitä tulee kamerakännyllä. Mies vei kameran mukanaan ison veden taakse ja minä yritän pärjäillä tyttöjeni ja kännykkäkameran kanssa. Jotta se riitänee selitykseksi, miksi hiukan hermostuttaa. Minä en ole tottunut olemaan yh-äitinä, joten hiukan on jännittänyt. Mutta apukäsiä on lupailtu paikalle, joten eiköhän hermostuneempikin tilapäis-yh jotenkin selviä näin lyhyestä pätkästä hengissä. Kameraton elämä on varmaan paljon pahempi tilanne... ;)

Aamu alkoi heräämisellä perhepedistä. Isompi neiti simahti viereeni kesken Voice of Finlandin hurrattuaan hetkeä aikaisemmin suursuosikilleen Saaralle oikein tosissaan. Hauskoja nuo ensimmäiset kunnon fanitukset. Seuraava kohokohta aamussa olikin neidin ensimmäisen maitohampaan irtoaminen. On muuten sitäkin odotettu... Vihdoin irtosi ja ensi yönä hammaskeijulla on töitä.

Kävimme aamusta hiukan virkistäytymässä vesisateessa ja hakemassa kimpun pajunkissaisia oksia. Neidillä on kuulemma ihan mahdottomasti virvottavia. askarteluhomma on siis aloiteltava ajoissa. No, minulle sopii. Onpa jotain ehdotettavaa niihin jatkuviin äitimullaeioomitääntekemistä -hetkiin.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä yh-aikaan :) Pärjäät varmasti hienosti. Halit ihanille tyttösille!

  VastaaPoista
 2. Juu, eipä tässä ole kamalasti vaihtoehtojakaan selviämiselle. ;) Niin ja apuakin saan, tietty. Laitetaanpa halit eteenpäin.

  VastaaPoista
 3. Virvontaoksien kimpussa täälläkin. Käytiin la "tyhjentämässä" Toijalan Tiimari :O) Runsaasti koristeltuja oksia luvassa siis....

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa Minna hyvältä :D

  VastaaPoista