maanantai 6. elokuuta 2012

Carcassonnea ja kukkasia



Muutama unikonsiemen oli kylväytynyt angervon valtaviksi kasvaneiden varsien ulottumattomiin. Katselin muutenkin kukkapenkkejä tarkemmin kuin hetkeen ja totesin laiminlyöneeni kitkemistä melko pahasti. Jotenkin kitkemisvimma on kohdistunut enemmän hyötykasvipenkkeihin, jos niihinkään. Kesäkurpitsat kukkivat vimmalla ja ihan kohta taidamme saada satoa. Juuri mikään ei ole niin hyvää kuin omassa penkissä kasvanut kesäkurpitsa.

Isompi tyttö paranteli eilistä migreenikohtausta aamun ja iltapäivästä siirtyi terassille hengittelemään raitista ilmaa. Opettelimme Carcassonnen sääntöjä, serkku oli jo opettanut neidille perusasiat, joten opetuksen ja ohjepaperien turvin totesimme, että pelaaminenkin on terassilla ihan huippuhauskaa. Minä en ole mikään lautapelien pelaaja, repertuaarini on hyvin kapea siinä suhteessa, mutta tuo Carcassonne saa jopa minut innostumaan.

Minulla on nälkä. Sain taannoisesta vahinkoaltistuksesta rukiille suuni täyteen kipeitä aftoja. Juuri mitään ei saa alas ilman, että vesi valuu silmistä. Aika pitkään tässä ilman moista riemua menikin... 

4 kommenttia:

  1. Carcassonne on kyllä aivan loistava peli. Meillä on peruspeli ja Torni. Haluaisin kyllä ne muutkin lisäosat, jotta paloja olisi enemmän ja peli hieman pidempi.

    VastaaPoista
  2. Meillä on peruspeli ja siihen joku lisäosa, johon en ole vielä ehtinyt tutustua. Mutta vähitellen. Aika koukuttavalta tuo kyllä vaikuttaa. :)

    VastaaPoista
  3. Voi migreenitytteliä, mitenkä niitä niin pieniä lääkitään, omat tuntuu vievän tajun?

    VastaaPoista
  4. Eipä tuota ainakaan vielä lääkitä kuin perus ibuprofeiinilla ja panadolilla. Niiin ja unella... Syksyllä pitää jutella koululääkärin kanssa jatkosta.

    VastaaPoista