torstai 2. elokuuta 2012

Vapriikissa



Kävime tänään ekskursiolla Museokeskus Vapriikissa. Ihan päähoukuttimena oli siellä oleva lintunäyttely, mutta minä kyllä myönnän lumoutuneeni myös leluosiosta. Nuo nukkekodin ja nukkeleikkien pikkutavarat olivat ihan hämmentävän upeita. Ihan heti haluaisin nuo ihanat valurautaiset lettupannut. Ja muutenkin vanhat lelut on tehty ihan käsittämättömän hienosti. Välillä tuli sellainen olo, että ne olivat melkein huollelisempaa työtä kuin esikuvansa. Joka tapauksessa, ihan uskomattoman hienoa työtä.

4 kommenttia:

  1. Ovat jotenkin epätodellisen kauniin ja aidon näköisiä!

    Kivoja ja kiinnostavia paikkoja Suomesta löytyy, aina vaan ei meinaa muistaa, että suht lähelläkin on kaikenlaista, mitä ei ole tullut mennyksi katsomaan. Mulla ainakin käynyt/käy niin. Asioihin tottuu jotenkin, varsinkin niihin, jotka ovat lähellä.

    Onpa kiva tuo teidän terassi! Valtavasti olette saaneet aikaiseksi ja elämän helpottumisen (mm. rappuset!) lisäksi tuo terassi on aika iso paikka oleskeluun. Jos sen joskus linkittämäsi ekotuolin ostat, niin kerropa sitten millainen se on istua, kun on kivannäköinen tuoli (ja se eko on plussaa) ja miellyttäisi kovasti ajatus siitä omalle parvekkeelleni vaikka ensi kesäksi. :)

    VastaaPoista
  2. Paljon tosiaan olisi käytäviä paikkoja ihan lähelläkin. Kun vain muistaisi joutilaana aikana lähteä. :)

    Terassi on kyllä aika ihana. Tykkään mahdottomasti. :) Mun siskolla on pari ekotuolia ja kyllä mä ainakin olen tykännyt istuksia niissä.

    VastaaPoista
  3. Terassista tuli huippu kiva! Tarjoiluvaunun käyttö pöytätasona on kiva idea myös. Helppo siirrettävä sisälle kun sade yllättää. :O)

    Vapriikissa aika kuluu kuin siivillä. Pyynikin näkötorni on vielä käymättä. Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Minna. Toi on itse asiassa joku tehtaan työkaluvaunu. ;) Mies teki siihen pöytätason lämpökäsitellyistä laudoista.

    Pyynikin näkötornin munkit olivat kyllä kehujen arvoisia. Kannattaa käydä jo niitä maistelemassa.

    VastaaPoista