keskiviikko 22. elokuuta 2012


Tänään leivoin tytöille omenapiirakkaa. Mies on työmatkalla ja jotain lohtua pitää aina isinkaipuseen löytyä. Pohjan ohjeen nappasin omasta (p)ajasta. Kiitoksia kovasti sinne. Se olikin erinomaisen rapea ja äärimmäisen helppo tehdä. Seuraavan kerran teenkin tuolle pohjalle piirasta, jota voin itsekin syödä. Tällä kertaa lohkoin täytteeksi kolme valkeaa kuulasta, pyörittelin ne siirapin ja kanelin kanssa, ladoin taikinan päälle ja kruunasin vielä sokerihunnulla ja margariinilastuilla ja paistoin 200 asteessa vähän reilut puoli tuntia. 

Ainakin testiryhmä oli innoissaan, kumpikin neideistä kiskoi kunnon palan piirasta höystettynä oatlyn kaura-vaniljakastikkella.

Nyt siirryn Muodin huipulla ratkaisujakson seuraan. Laatuaikaa itselle... ;)

2 kommenttia:

  1. mm, herkullisen näköistä!

    hei minä olen aina tykännyt ihan hirveästi noista patukoista, siis noista osmankäämeistä! ne on niin hienoja!

    VastaaPoista
  2. Osmankäämit on kyllä hienoja. :) Mun mummulla oli niitä kuivattuina isossa maljakossa tosi pitkään. Aina siihen asti, kun mun siskoni ja serkkuni (ilmeisesti) keksivät katsoa, mitä niissä on sisällä ja mummu sai siivota koko asunnon. :D

    VastaaPoista