perjantai 30. marraskuuta 2012
Tänään satoi lunta , oikein pyrytti, jos moinen tosiasia on jäänyt jollekulle epäselväksi. Tuuli oli melkoinen, aamulenkin jälkeen Silakka-paran pienet kätöset olivat toppauksista huolimatta ihan jääkylmät. Mitähän tuolle neiti kylmäkädelle keksisi, tumput ja villavuoriset rukkasetkaan kun eivät tunnu riittävän... Aina vain ovat pienet sormet hirmuisen kylmät. Äitinsä tyttö, ei harrasta ääreisverenkiertoa. 

Tilasin jo jonkin aikaa Jotexilta tuon hiihtäjätyynyn. Siinä oli jotain viehättävää ja Indiskan tyynyt kaipasivat jo kavereita. Tänään tyyny sopikin vallan mainiosti vallitsevaan säätilaan. Yhdessä vaiheessa katselin pelonsekaisen kunnioituksen vallassa, kun lähemmäs satavuotiaat poppelit heiluivat tyveä myöten. Pysyivät ne kuitenkin pystyssä, onneksi.

Illasta täytin tyttöjen joulukalenterit. Totesin, että järjestelmällisyyteni on pahasti kadoksissa; Oli ihan hirvittävän tuskan takana saada legopalikoita pusseihin järjestyksessä nin, että osat pysyivät kokoamisen kanalta loogisessa järjestyksessä. Aina unohtui joku numero välistä. No, toivon mukaan nyt kaikissa taskuissa on jotain eikä yhtenäkään aamuna tule vastaan olematonta ylläriä. Pitäisiköhän lahopään varautua jotenkin sihen? Pelkästä konvehdista taskussa saattaisi tulla sanomista.

2 kommenttia:

 1. Ei harrasta ääreisverenkiertoa, miten mainiosti ilmaisit asian! Hihittelen täällä itsekseni, ja kerron, että minäkin harrastan sitä satunnaisesti, tyttäreni myös kuuluu samaan joukkueeseen!

  Onko tuo amaryllis tuossa ekassa kuvassa? Miun kaks sipulia kasvattavat vain lehtiä, ovat viileässä eteisessä, niukasti kastelen, mutta pitäiskö tehdä muuta?

  Olet ollut ahkera kalenterien kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krediitit tuosta ilmaisusta menevät kyllä miehelle. ;) Mut se ois kyllä harrastus, joka helpottaisi melko lailla elämää. ;)

   Ja juu, amaryllis se siinä. Mun on pakko tunnustaa, että omat amaryllikseni pääosin ostan tai saan aina toisten kasvattamina. No, olen minä joskus ostanut sipulinkin, muistaakseni se kasvoi ihan normihoidolla keittiön pöydällä. Pitäisiköhän sinun jo kokeilla siirrä vaikka toinen kokeeksi lämpimämpän paikkaan? Tosin mummuni, joka on aika monet amaryllikset kasvatellut, sanoi että viime vuonna osti sipulin, joka teki uppiniskaisesti vain lehtiä teki sille mitä tahansa...

   Ja pikaisen googletuksen jälkeen selvisi, että kukkavanat eivät kasva kylmässä eli siirräpä ne sipulisi lämpimään (22-24) ja jo pitäisi alkaa tapahtua. :) Opinpa taas lisää...

   Poista