torstai 15. tammikuuta 2015

Lämpimäisiä

Pitkästä aikaa leivoin tänään leipää. Peltisellaista. Spelttihiutaleita, kaurahiutaleita, perunahiutaleita ja vehnäjauhoja ihan vain veteen. Pikkuisen hunajaa ruoaksi hiivalle  suolaa mausteeksi. Tulipa uskomattoman herkullinen, pehmeä ja rapea leipä. Pitäisi ehkä yrittää muistaa hiukan useammin kaivaa leivontakulho esiin kaapista. 

4 kommenttia:

  1. Ei ole vastapaistetun leivän voittanutta :) Taidan minäkin leipoa huomen aamulla, kun on aikaa!
    Oletkos tehnyt pataleipää? Blogistani löytyy ohje siihen :) Kurkkaa jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Pataleipä on vielä kokeilematta. Harkinnassa se on kyllä ollut jo jonnin aikaa. Pitääkin kurkata sinun ohjeesi. Minun leivässäni kun ei saa olla ohraa eikä ruista ja niitä tahtoo aika usein noista ohjeista löytymään.

      Poista
  2. Lailla pitäis kieltää tommoset kuvat ;)

    VastaaPoista