lauantai 9. maaliskuuta 2013

Aasinsiltoja
Mietin hetken, että jätänkö aasinsillat kuvien katsojille. Löytynevät suhteellisen helposti, mutta avaanpa silti. Tänään kirjakaupan alesta löytyi kirja Fabergén suomalaisista mestareista riemastuttavan edulliseen hintaan. Rakastin opiskeluaikana emalointia ja nuo Fabergén työt nyt vain ovat ihan legendaarisia myös emalointien osalta. Ihana on myös tuo Alma Pihlin talvinen yllätysmuna. Tuokin on esine, josta on oikeasti vaikea tajuata, että se on tosiaankin ihan käsityönä tehty, että joskus on ollut aikaa ja mahdollisuuksia tehdä jotain noin aikaavievää ja ällistyttävää. 

Ja ne munan kuvaamat jäät löytyivät ulkoa, koskesta ja joen varresta. Valkovuokkoja ei vielä hetkeen taida kinoksista löytyä. Pajunkissoja hohti pensaissa sitäkin enemmän.

Hauskaa oli myös löytää Tiimarista alepöytä, josta sain hyvinhyvin edullisesti esim. huovutusvillaa. Pakkohan sitä oli muutama pussillinen napata ja ihan pikkuisen jo aloitella neulan kanssa. Jospa tänä vuonna saisi jotain pääsiäiskoristuksia aikaiseksi. Samaisesta alepöydästä löysin ihan pilkkahintaan noita pikkuisia cloisonné-helmiä munien koristeiksi. Ei ehkä ihan yhtä loisteliasta kuin Fabergélla. mutta käsityötä kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti