torstai 21. maaliskuuta 2013

Ajattelin tänä vuonna laittaa vähän pääsiäisjuttuja. Siis paino sanalla vähän. Ilmeisesti vähäisyyden voi kompensoida koolla... Siirsin kukan nauttimaan runsaammasta valosta (Silakka ei enää tyhjennä kukkaruukkuja!!!) lattialle ja nostin pullon pöydälle ja hain hiukan isomman virpovitsan pulloon. Kaapista löytyi vielä muutama pikkuinen linnunpönttö ja huopamunat saivat koristeekseen helmet. Minun piti koristella noita munia enemmän, mutta ne olivatkin ihan tuollaisenaan niin somia, että eivät kaivanneet muuta.

Tänään sain vielä pääteltyä isolle tytölle polvisukat Novitan Purosta. Ne nyppyyntyvät ja huopuilevat ja ovat pienen käytön jälkeen ihan karmeassa kunnossa, mutta lämpimät sukat tuosta langasta tulee. Juuri sopivat hiihtosukiksi monojen sisään. Huomannette, että mannekiini on hiukan pienempää kokoa kuin loppukäyttäjä. Lankaa jäi kyllä pienemmänkin sukkiin, hän kuulemma haluaa moiset. Lienee syytä kutaista siis minimalliset sukat johonkin väliin.

Tauti väsyttää edelleen niin, että aikaansaavuus yhtään millään saralla on melkoisen minimaalista, mutta lääkitys kuitenkin tehoaa selvästi. Jotta kaipa tämä tästä, vähitellen, taas kerran... Ennen sitä seuraavaa kertaa.

4 kommenttia:

 1. Minimaaliset linnunpöntöt? Mistä sellaisia olet löytänyt?
  Sukat on niin hauskasti makkaralla. Taitaa yltyä Silakkaa haaruskiin, jos varren rullaa suoraksi? :O)
  Pidän peukkuja, että selätät sairauden taudin lääkityksellä.

  VastaaPoista
 2. Linnunpöntöt taitavat olla Tiimarista, tosi monen vuoden takaa. :) Ja juu, noi sukat kyllä ahdistaisivat Silakkaa kainaloista, jos varret vetäisi suoriksi. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi miten meidän Bertta rrrrakastaisi nuita huopapömpylöitä!

  Vähän harmittaa etten ostanut Jyväskylästä kirpparilta tuommoisia isoja ruskeita pulloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä, että kissat eivät voisi vastustaa noita palloja, kun itselläkin teki koko ajan mieli leikkiä. :D

   Mä kyttäsin aikanani pitkään ennenkuin löysin ison pullon inhimilliseen hintaan.

   Poista