tiistai 5. maaliskuuta 2013


Oli pakko hankkia. Siis tuo vegepurilaiskirja. Ja olihan siinä ohjetta monenmoista. Useampikin, joka kuulosti huomattavan kokeilemisen arvoiselta. Jostain syystä hyvin kasvispihvien ohje on ollut kateissa. Tai on minulla yksi herkullinen linssipihvin ohje, mutta vaihtelu voisi virkistää. Nyt on ohjeita testattavaksi. Harmillisen moni vain on pilattu soijarouheella. Olen siitä outo kasvissyöjä, että jätän soijat suosiolla karjan rehuksi. En vain tykkää.

Ja tiukalla aasinsillalla siihen, josta tykkään eli vanhoihin kukkatäkkeihin. Tuo sininen kotiutui fb-kirppikseltä muutama päivä sitten ja ai että se on kaunis. Nuo ovat ihania torkkupeittoja, kevyitä ja juuri sopivasti lämmittäviä päiväunille. Tahtoo lisää...

Ai niin, unohtui mainita. Totesin tänään, että kasvismurekkeen valmistus alkaa olla aika hyvin hallussa. Siis se, millaista sen massan pitää olla, että murekkeesta ei tule sahajauhoa. Ei siihen montaa vuosikymmentä tarvittu, että alkoi sujua. Pihvienkin suhteen on todennäköisesti toivoa.

Noin yleensä olen tämän päivän vältellyt tiiviisti uutisia. Ei vain pysty lukemaan eikä kuuntelemaan...

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että maailmassa on joku muukin, joka ei tykkää soijasta. Voisitko vielä vinkata sitä hyvää pihvimassaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kerron sitten, kun löydän sen täydellisen koostumuksen. ;)

      Poista