keskiviikko 11. heinäkuuta 2012



Eilen kävin miehen kanssa shoppailukierroksella k a k s i n. Melko hämmentävää, mutta mukavaa pitkästä aikaa. Silakkainen tosin otti lievästi itseensä ja heittäytyi tänään eteisen lattialle vatsalleen, kun vanhemmat karkasivat taas kaksin kaupoille. Tällä kertaa tosin vain pikaisesti ruokakauppaan. Ei ollut neidin mielestä sopivaa toimintaaa. Karkasimme kuitenkin, kun mahdollisuus avautui.

Kauppakierrokselta löysin vihdoin itselleni varrelliset kumisaappaat, jotka eivät jää matkan varrelle, kun lähden kävelemään. Lisäksi varretkin hölskyvät varsin maltillisesti rimppapohkeitteni ympärillä. Ihana, keltainen värikään ei kamalasti haittaa.

Ikeasta tarttui mukaan mm. tuo ihana pallotyyny. Se sopi muihin tyynyihin enemmän kuin hyvin. Myös jo aikoja sitten ostamani Aarnion tyynynpäällinen sai vihdoin täytettä ja pääsi sohvalle. Lisäksi hankin kaikenlaista ison tytön työpöydälle ja sille terassille, jota ei edelleenkään ole kuin piirustuksissa. Jos puhutaan niistä kaatamattomista karhuista... ;)

2 kommenttia:

  1. Sangen kivoja tyynyjä! Tykkään vihreästä eri muodoissa ja kuvioissa. Aarnion kuviotyyny on päheä, huolisin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Mä ihastuin tuohon Aarnion päälliseen myös hirmuisesti ja harmitti, kun en tahtonut millään löytää sopivaa tyynyä sen sisään.

    VastaaPoista