sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Tehtaalla




Iltapäivästä ilmasto alkoi olla huomattavan trooppinen; kostea ja tukahduttava. Se ei haitannut, koska me vietimme aikamme vanhalla vaneritehtaalla huutokaupassa. Ei minua loppujen lopuksi niin kovasti kiinnostanut myytävä esineistö. Paljon kiehtovampaa oli kierrellä ja katsella vanhan tehdasalin yksityiskohtia ja miettiä, miten upeita asuntoja tuonne saisikaan rakennettua, jos vain joku joskus uskaltaisi ottaa riskin. Silloin saattaisin minäkin pyörtää päätökseni siitä, että asun nyt tulevassa vanhuudenkodissani. Loft olisi kuitenkin aina loft... Kyllä tuolta huutokaupasta jotain mukaankin tarttui, vähän loft-henkeen jopa.

Nyt päivän tukahduttava kosteus sataa alas taivalta. Tälläistä sadetta en muista hetkeen nähneeni. Sade valuu ikkunan takana kuin seinä ja kohina oli ennen ikkunoiden sulkemista korviahuumaava. Toivottavasti kukkapenkkini eivät ole kaatosateen jäljiltä aivan maata myöden.

2 kommenttia:

  1. Täällä ei ole satanut juuri mittään, ihan muutaman pisaran viskeli alkuillasta. Mie nostelin jo eilen illalla kukkaruukut turvaan saunan ovenpielestä ja kesäkeittiöltä, ettei tuuli ja sade riepottelisi... tukalan kuuma on keli edelleen.

    VastaaPoista
  2. Jospa se sade tulisi sinnekin yöllä. Raikasti kyllä kummasti ilmanalaa.

    VastaaPoista