keskiviikko 4. heinäkuuta 2012






Mies haki eilen nettihuudon työmatkallaan tytölle työpöydäksi. Se on aika täydellinen, siro ja silti riittävän iso. Punainen ikilevy ilahduttaa jokaisella katsomiskerralla. Pöydän omistajakin vannoi ja vakuutti, että tällä kertaa hän ei piirtele pöytälevyyn. Saa nyt nähdä...  Pöydän koko on sikälikin erinomainen, että nyt Silakka ei yletä tyhjentämään koko pöytää eli takaosassa olevat esineet ovat turvassa. Vielä pitää löytää laatikosto kynille, papereille ym. tarpeelliselle rekvisiitalle.

Poppelit tekevät hahtuvaa sellaisella innolla, että aamulenkillä tunttui kuin olisimme kävelleet lumisateessa. Jotenkin tuo vaalea hahtuva saa aikaa aika epätodellisen tunnelman saareen. Iltapäivällä isosisko lähti uimaan ja Silakka joutui viihdyttämään itse itseään päiväunien jälkeen. Hyvin sujui.Ihan selvästi neiti jauhotti leivinpöytää ja leipoi ja kiipesi moponsa selkään pörisemään ja treenailemaan poljinten käyttöä. Potkupyörän hankinta alkaa olla kohta ajankohtainen asia. Pikkumopon polkeminen kun ei kuitenkaan ihan oikeasti ole mahdollista kenenkään jalkavoimilla.

Unikot roikottavat turpeita nuppujaan sitkeästi, mutta eivät aukea. Kärsivällisyys alkaa kohta olla jo koetuksella. Ehkä kuitenkin tämän viikon aikana.

3 kommenttia:

  1. Eipä aukene unikot meilläkään. Unisia nuppuja ja nyt taisi rankkasade kaataa nekin.
    Poppeliuntuva on kaunista. Muistan pari vuotta sitten vanhempieni kodin lähellä siihen törmänneeni. Just kuten sanot, aika epätodellinen maisema tulee.

    VastaaPoista
  2. Voi kun on kivasti yhdistetty värejä ja huonekaluja tyttäresi huoneessa - tykkään kovasti! En aiemmin pitänyt tuosta Marimekon verhokankaasta (Nanouk vai mikä ihme sen nimi onkaan), mutta tosi kivasti sopii ja punainen yhdistyy uuden pöydän kanssa.

    En itse osaa kauhean hyvin yhdistellä erilaisia tyylejä huonekaluissa ja tekstiileissä (tai sitten vaan nipotan liikaa, mene ja tiedä), mutta ihailen, kun joku osaa. Ihana huone! :)

    VastaaPoista
  3. Kaimaseni: Onkoos nyt joku uinuvien unikoiden vuosi...

    Pauliinalotta: Kitos. Mä jostain syystä rakastan punaista ja vihreää yhdessä ja huomaan tunkevani niitä tytön huoneeseen kaksin käsin. :D Kiva, jos näyttää jonkun muunkin silmään toimivalta, mä olen aika huoleton asioiden yhdistelijä... ;)

    VastaaPoista