maanantai 18. helmikuuta 2013

Makuuhuoneen haavekartta

Kesä on ihan selvästi tulossa. Huomaan haaveilevani kevyemmästä ilmestä makuuhuoneeseen. Haaveilen myös siitä, että saisin vihdoin pääteltyä laatikossa marinoituvat afrikkalaiset kukkani ja koottua niistä torkkupeiton sängylle. No, ensiaskel tietenkin olisi raahata se laatikko alakertaan, jossa kuitenkin vietän pääasiallisesti päiväsajat. Ehkä huomenna? 

Jostain syystä olen kovasti viehtynyt tuohon oranssinpunaisen sävyiseen kolmiokankaaseen. Saattaa olla, että joudun ihan oikeasti tilaamaan sitä ja surauttamaan siitä heleät kesäverhot. Samoin moniväriset tyynynpäälliset viehätäävät silmää kovasti. Pelkään pahoin, että osa niistä tulee kotiutumaan meille. Haapaniemen rabbit olisi ihana, mutta se taitaa ylittää budjettini tällä kertaa. Samoin kieltämättä tekee pari muutakin kuolauskohdettani kollaasissa. Mutta ei se mitään, kuolaustahan tämä onkin.

P.S. Olkaa hyvä ja ohittakaa töräykset, joita en huomattuani enää jaksanut siivoilla kollaasista. Kiitos...

Kuvat: Ikea, Jotex. Finnish design shop, Room21, Kodin1.

3 kommenttia:

 1. Keväisen väriset unelmat. Raikastaisi meidänkin harmaansävyistä makkaria. Tosin ensin pitäisi saada "roinakasat" nurkista pois.
  Tsempit afrikkalaisten kukkien yhdistämiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin olisi pieni raivaus asiaa ennen mitään sen kummempia sisusteluja. ;) Kiitokset tsempeistä, noita kukkia riittää...

   Poista
 2. Haluaisin lähettää sähköpostia mutten löytänyt osoitettasi täältä. Laitatko postia: tanja@siriontime.com

  VastaaPoista