tiistai 12. helmikuuta 2013

Tyylianalyysi

Isompi tyttö sairastaa vaihteeksi ja Top Modelit ovat olleet ahkerassa käytössä. Tänään neiti piirsi kieli keskellä suuta asua, selitti, että tähän ei tule sitten niin mitään koristeita ja värityskin on ihan musta. Lopuksi kertoi, että kuvassa olen minä ja että noin minä aina pukeudun, ei tarvitse värejä etsiä kuvaa varten. Mutta se on kuulemma ok, koska mikään muu väri ei sovi minulle paremmin kuin musta ja harmaa. Ettäs kaikki tiedätte. ;) Hiusten väri on kyllä aika tavalla todellisuutta pirtsakampi.

10 kommenttia:

 1. Sulla on mun tyyli! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullakin on siis loistava tyylitaju! :D

   Poista
 2. Ootko harkinnu uudistaa hiusväritystäsi? Tossois hyvä vinkki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värjäämisessä on se huono puoli, että sitä joutuu tekemään säännöllisesti. ;) Joten saamattomana ihmisenä pysyttäytynen luonnonbrunettena loppuikäni. Ainakin siihen asti, kunnes muutun luonnonhopeiseksi...

   Poista
  2. Oota vaan tota viimemainittua...

   Poista
  3. Kyllä mä ihan oikeasti odotan. :) Jos olen mummuihini tullut, luvassa on kauniit, lumivalkeat hiukset.

   Poista
 3. Ooh, upea asu! Ja niin on kyllä minullakin rajoittuneet värit. Tosin katsoin aamulla työkaverin sähäkän sinisiä housuja ja mietin, että keväällä minäkin. Saapa nähdä sitten.

  Mukavaa päivää Kirahvilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina välillä kans ajattelen, että keväällä sitten... Tai onhan mulla keltaiset housut kaapissa kevättä odottamassa. :) Ja kiitos ja mukavaa viikonjatkoa teillekin!

   Poista
 4. Mitäpä niillä muilla väreillä, musta on niin toimiva! Menee kuule liian koristeelliseksi jos alat sekoitella jotain muuta kuin ehkä vähän sitä harmaata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, hämmentyyhän vanha ylettömästä värivaihtelusta...

   Poista