torstai 21. helmikuuta 2013Oi ompelipompeli. Siinäpä ne tärkeimmät tältä päivältä. Olen toiminut inhimillisenä nenäliinana eli minut on kuorrutettu säännöllisin väliajoin räällä ja lopun aikaa olen yrittänyt suojella ompelustani samaisen räkänokan hyökkäyksiltä. Näen itseni omepelemassa vielä jokusen päivän. Eivät lopu saumat ja pääteltävät pätkät taaskaan kesken. Mutta edistyminen ilahduttaa koko ajan enemmän, koska peitosta tulee kaunis, niin kaunis, että tekisi mieli tehdä heti toinen värien ilotulitus sohvaa koristamaan.

Sitäpaitsi ommellessa voi miettiä kaikenmoisia leivontaideoita. Se ei tosiaankaan ole hukkaanheitettyä aikaa. ;)

6 kommenttia:

 1. Ai kauhee mitkä työmäärä! :D
  Hienoooo! :) :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä siitä hieno tulee. Sitten joskus. Tää valaa uskoa itseensä. ;)

  VastaaPoista
 3. No kyllä varmasti tulee hieno! Virkkuutyöt herättävät aina kuvvioitusta. Aloittelin itse ihan pientä viime kesänä, se taitaa odottaa ensi kesää... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkaaminen on kivaa, mut toi päätteleminen ja ompeleminen. Voi elämän kevät. :D Järki lähtee... Mulla on kyllä kans useampi samankaltainen työ odottamasa edistymistä...

   Poista
 4. Siitä tulee hieno! Tsemppiä loppurutistukseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tsemppiä tarvitaan. Huomasin, että noiden virkkaaminen ei tehnyt tylehdusalttiille ranteelle mitään, mutta toi kokoonompelu... Auts. Pakko pitää taukoa välillä.

   Poista