tiistai 26. helmikuuta 2013Meillä menivät hiihtoloman aloituksen suunnitelmat hiukan uusiksi, mutta ainahan noita suunnitelmia voi muuttaa lennosta. Ja muutetaan.Vietimme pari päivää mieheni kanssa kahden. Parisuhteen varsinaiseksi hoidoksi Ikea-visiittiä ja sitä seurannutta kirjahyllyn raivaamista ja laajentamista tuskin kukaan kutsuu, mutta ihan kiva on päästä yhdessä tekemään. Mummu otti lapset ja hyvä niin, etenkin tänään. En osaa edes kuvitella millaisen kaaoksen Silakka olisi saanut aikaiseksi, jos olisi ollut mukana avustamassa. Ovet ovat vielä odottamassa asentamistaan, mutta ehtiihän nuo. Valmiista kokonaisuudesta lisää joskus myöhemmin.

Onnistuin hämmästyttämään itseäni ja löysin hyllystä kasan kirjoja, jotka saavat lähteä muiden luettaviksi. Ja nyt en puhu niistä miljoonista puhelinluetteloista, joita hyllyssä lymysi. ;) En ole yhtään varma, onko niiden säästämiseen joku valtavan hyvä syy vai ovatko vain unohtuneet hyllyä täyttämään.

Tänään hyllyä tyhjennellessä oli  oli aikaa ajatella ja taivastella. Mm. ihmisiä. Seuraamassani blogissa kirjoittaja suri sitä, miten saa jatkuvasti ilkeitä kommentteja epäaitoudesta ja siitä, että blogissa näytetään elämästä vain kulissit. Tuota noin... Kenelläkään ei mitään velvollisuutta kertoa elämästään ventovieraille yhtään enempää kuin itse tahtoo. Olin aivan pöyristynyt. Välillä mietityttää, että mikä ihmisissä on vikana. Ensin pitää kyylätä ilkeämielisesti ja sitten vielä inistä siitä, että kyylättävä ei kerro kyylille kaikkea elämästään. O tempores o mores. Välillä tulee sellainen olo, että internetti vie jo lähtökohtaisesti ilkeiltä ihmisiltä lopunkin järjen.

8 kommenttia:

 1. Aika moni varmaan on sosiaalipornon perässä, elämän pitäisi olla vaan yhtä tositeeveetä.

  Mä pidän välillä taukoa netistä. Ei tartte kuin kerran erehtyä jollekin julkiselle keskustelupalstalle tai lukea Facebookin kuumimpien kohokohtien kommentointia, niin tekee mieli muuttaa korpikuusen kannon alle.

  VastaaPoista
 2. Nuo julkiset keskustelufoorumit ovat kyllä melkoisia välillä... Ei tee mieli kamalasti osallistua. Jotenkin nimettömänä esiintymisen mahdollisuus tuntuu nostavan joissain ihmisissä pirun itsensä esiin.

  VastaaPoista
 3. Onnea uusille hyllymetreille! Näyttää siltä, että tarpeeseen tulivat.

  Ihmiset on ihan pässejä, siitä ei pääse mihinkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu, kummasti noi aina vain täyttyvät...

   Joskus olisi vain mukavampi yllättyä positiivisesti kanssaeläjien suhteen.

   Poista
 4. Niin tuttua parisuhdeterapiaa :0) Lapsoset lähti Turkuun ja me Ikeaan. Ilta meni sohvaa kasatessa ja pienen mittavirheen takia ajettiin illalla takaisin palauttamaan peräkärry kaupan parkkiin ja samalla päästiin leffaan sekä kiinalaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tuo teidän parisuhteilunne oikeinkin kivalta. :) Etenkin elokuvat ja ulkona syöminen lisukkeena.

   Poista
 5. Heips, kummoset ovet noihin tulee? Puoliksi vai kokokorkeat? Oon ite niin tyytyväinen iksun kaapistoihin ja hyllyihin, ettei tosikaan. Hienot teilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovia ei tule(ainakaan vielä vielä) kuin tuohon uusimpaan osuuteen. Julkistan kohta. ;)

   Poista