Iltapäivällä iski tarve herkutella ja kehitellä taas ruokareseptejä Tein perunavohveleita ja hyviä tuli. Lihansyöjille paistoin pekonia ja itselleni tein kikhernetahnaa, joka ehkä jotenkin muistuttaa hummusta. Kaikille oli vaahterasiirappia, säilöttyjä paprikoita ja vihersalaattia. Nuorempi väki nyrpisteli oheistarjoomuksille, mutta vohvelit kuulemma olivat hyviä.
Perunavohvelit
2 dl Mielihyvä-perunamuusijauhetta
1 dl kaurahiutaleita
2 dl vehnäjauhoja
4 dl kauramaitoa
4 munaa
n. 1 dl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria, timjamia, basilikaa
Laita jauhot ja hiutaleet kulhoon ja kaada neste sekaan. Riko munat ja vatkaa seos sileäksi. Lisää mausteet ja öljy. Paista kumalla raudalla vohveleiksi.
P.S. Uskokaa tai älkää, mutta hummous ja vaahterasiirappi olivat tuossa annoksessa hirmuisen herkullinen makuyhdistelmä.
Noi on niin kauniita noi "peittopalat"♥
VastaaPoistaNiinhän ne ovat. Niitä on vain aika lannistavan monta peitoksiompelua odottamassa. :D
VastaaPoistaSamaa langanpäättelyä tuskailin joskus minäkin oman peiton kanssa. Kun tulee virkkausputki niin siinä ei ehdi lankoja päätellä ja sekös harmittaa lopussa. Kivan värikäs kukkalaatikko sulla on.
VastaaPoistaSepä siinä, järki käskee päätellä, vaan kun ei malta. :D
Poista