sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kotona #2

Kun kotona ollaan, kotona puuhastellaan. Edelleen. Olin jo vaipua epätoivoon kierrätyssysteemiemme suhteen. Ikeassa ei vaihteeksi ollut mitään niistä joita olin ajatellut sinne sopivan. Kunnes lopulta havainnoin nuo punaiset roskakorit. Ihan täydellisen kokoiset ja malliset ja helposti siivottavatkin vielä. Hinnankirokaan ei noita vaivannut. Joten nyt rivi niitä odottaa seinään ruuvaamista. Eilen moiseen ei vielä hellinnyt lupaa. Lapsella on pakkausmania ja nuo piti saada täyttää leluilla ja sitten kanniskella koreja ympäriinsä. No, nauttikoon hetken, kyllä kierrätyslasit ym. yhden päivän odottavat.

Pääsimme vihdoin eroon keittiön kamalasta loisteputkivalaisimesta. Huomasi kyllä heti, miten paljon valon laatu ja suunta vaikuttavat viihtyisyyteen. Nyt meillä ei enää ole keittiössä tunnelmaa kuin leikkaussalissa eikä siellä silti ole pimeää, itse asiassa valo suuntautuu nyt paljon paremmin sinnepäin, missä sitä tarvitaan. Olen tyytyväinen. Niin ja valaisimet ovat ihan Ikean Fotot. Totesin, että kun en löydä mistään vanhoja, isoja valaisimia niin nuo ovat ihan kohtuukiva vaihtoehto. Ja kukapa kieltää vaihtamasta paikalle parempia, jos moiset jostain sattuu löytymään.

Lopuksi pullakahvit. Olkaa hyvä!

P.S. Hauvakin alkaa olla oma sisukas itsensä. Ehkä sekin siitä. Vähitellen.

9 kommenttia:

  1. Kiitos, pullakahvit maistuukin tässä kohtaa :) Vaikka oon kyllä pullaa mussuttanut koko viikonlopun.. Kätevät nuo korit.

    Minä odotan Ikean rantautumista tänne suunnille, koska meillä ei ole omaa autoa millä hurruuttaa pk-seudulle juttuja hakemaan. Lapsiparalle pitäis löytää pientä hyllyä ja pöytää, kun askarteluvimma on jo melkoinen! Pitäähän ne hommat saada levittää omaan huoneeseen :)

    VastaaPoista
  2. Äkkiähän se Iikkea Tampereelle tipahtaa. Mulla on ollut se etu, että mies käy paljon työreissuilla pääkaupunkiseudulla ja on kiltisti hoitanut shoppailut lista kourassa. ;)

    Ja siis toki pitää lapsella olla mahdollisuus sotkea omassa huoneessa. Onneksi silppua riittää vielä muunkin asunnon puolelle, ainakin meillä riittää. ;)

    VastaaPoista
  3. Ystävän kanssa suunniteltiin just yhteistä Ikean matkaa huhtikuulle. Odotan malttamattomasti.

    Kiva idea nuo korit. Tuollaisia tarvittaisiin meilläkin.

    Huojentavaa kuulla, että koirulikin voi jo paremmin!

    VastaaPoista
  4. Hyvännäköiset noi lamput, ja tuo mitä valosta kirjoitit on täyttä totta.

    Mulla on kans pitkä lista ostettavaa Ikeasta. Jos se vielä kasvaa niin joutuu kurvaamaan pankin kautta. :D

    VastaaPoista
  5. Mullakin on kyllä vielä kaikenmoista Iikkean listalla. Siis siltä varalta, että pääsisin ITSE joskus sinne. Mies kun ei kankaita suostu ostamaan. :P Tylsimys. ;)

    VastaaPoista
  6. Joskus treffit Ikeaan. :)

    VastaaPoista
  7. Mun ylioppilas sai tuntihommia Ikeasta ja nauraa äidilleen ,että saa mennä sinne! : D -sinne on kuulemma tullut jo kesään vieviä ihanuuksia...
    Liikkis lumimies sinulla talon vahtina.

    VastaaPoista
  8. No sithän sulla on hyvä syy mennä ikeaan, kun lapsikin sieltä löytyy. ;) Ja toi lumimies on kyllä aika hurja näky.. Se on melkoisen korkea, nimittäin. ;)

    VastaaPoista