tiistai 2. maaliskuuta 2010

Modaa
























Modakin kolahti tänään postiluukusta. Harvemmin siitä enää tulee mitään tehtyä, mutta kivahan sitä on katsellakin ja hyllyssä on monen vuoden tilauksen jäljiltä kohtuullisen hyvä arkisto neuleohjeita. No, tällä kertaa siinä ihan oikeasti oli pari juttua, joita tekisi mieli toteuttaa. Tuo neulemekko on tosi suloinen. Tosin minä kyllä jättäisin omastani taskut ja rusetin pois, mutta malliltaan tuo on kaunis ja hihat ja kaulus tuovat jo ihan riittävästi mielenkiintoa kolttuun. Katsotaan, saisinko joskus tehtyä ja pääsisinkö kopsuttelemaan keväisille kaduille ihanassa mekossani. As if, mutta kaunis tuo on.

Toinen kiva ohje oli tuo vauvanpeitto. Vauvanpeittoa en välttämättä tekisi, mutta kyllähän tuo isompanakin peittona voisi toimia. Tai sitten vaikka tyynyn kuviona. Tai jotain... Hauska ohje joka tapauksessa.

Vielä yksi löytö viikonlopun kirppissadosta pitää esitellä. Löysin keittiöön seinäkellon. Se maksoi pikkuisen enemmän, mitä olin ajatellut, mutta on toisaalta sen näköinen, että tykkään. Joten menköön. Replicahan tuo on vanhasta kellosta, mutta ihan hyvää merkkiä ja tausta keramiikkaa. Nyt pitäisi kai vähitellen päättää maalaanko keittiön ihan vain valkoiseksi vai voittaako kakkosvaihtoehto eli vaaleanharmaa? Vai käytänkö molempia, kiiltävämpää valkoista puuhellan taakse ja muuten puolimattaa harmaata... Se voisi kyllä toimia... Hauskaa tämä suunnitteleminen. :)

(Ja mulla tosiaankin lähtee järki tämän bloggerin ja pomppivien tekstien kanssa)

10 kommenttia:

  1. hei!
    Minä en tiedä tietokoneista mitään, mutta tuo tietävä käskee kysyä, että mitä selainta sinä käytät. Ongelmasi kuulostaa vanhan internet explorerin oireilta. Mikäli näin on, kannattaa kokeilla firefoxia (tai uudempaa ie:tä).

    ps. tykkään sun blogista :)

    VastaaPoista
  2. Mä käytän Googlen Chromea. Ja siis ongelmat ilmenivät ihan yhtäkkiä, tähän asti toimi moitteetta. Siksi raavin päätäni. ;) Mutta kiitos vinkistä, olisihan se tuotakin hyvin voinut olla...

    Niin ja kiva, että ilmoittauduit. :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on Opera, joka yleensä toimii mutta viime aikoina ei ole antanut lisätä kuvia, joten joudun tekemään blogipäivitykset Mozilla Firefoxilla.

    Kello = hieno
    Mekko = samoilla modauksilla ajattelin minäkin :)

    Tjaa, keittiön seinälle väri.. Itse en tykkää harmaasta mutta se onkin vaan mun värivamma :) Vanhassa talossa harmaa näyttää erilaiselta, hienommalta kuin uudemmissa moderneissa.

    VastaaPoista
  4. Eli oisko bloggeria jotenkin "korjailtu"? Mä en voi käyttää Firefoxia, koksa se jostain syystä menee itsensä kanssa umpisolmuun ja kaataa koko koneen. Kamalan kivaa tää tietotekniikka. :P Olisipa varaa Macciin....

    VastaaPoista
  5. Ääni harmaalle keittiölle, ja aivan ihana toi mekko... Pitänee kattoa Modaa sillä silmällä munkin.

    VastaaPoista
  6. Oi, sulta on tullut tänne kaikkea kivaa. Ihania löytöjä. Ja remonttisuunnitelmia on kiva lukea.

    Olen harmaiden seinien kannalla. Siihen on helppo yhdistellä väriä kuin väriä. XOD

    VastaaPoista
  7. Kyllä toi harmaa yhdistettynä valkoiseen alkaa itsestäkin tuntua ihan hyvältä vaihtoehdolta. Kiitän kommenteista. :) Vielä pitää ton paremman puoliskon kanssa keskustella, mut arvelen että se on kyllä tässä asiassa ihan muodollisuus.

    VastaaPoista
  8. Kiva kello! Ja jos vielä toimii, niin oikein kiva. ;) Ystävällisin terkuin rakas pikkusisikosi

    VastaaPoista
  9. Kirjoitustaito kulkee suvussa. ;)

    VastaaPoista