torstai 18. maaliskuuta 2010

Vähän ankeansävyinen päivä

Pääsiäisruohot tuli kylvettyä. Tänä vuonna vanhoihin kakkuvuokiin. Katsotaan, miten viihtyvät.

Inkan Ihan omassa oli kuva kauniista vaatekaapin sisällöstä. Piti ottaa kuva omastani. Väittäisin, että väriskaala täällä on huomattavasti tummempi. Kesää tuli ikävä. Olisi mukava päästä taas käyttämään noita ihanan ohuita paitoja, talvella en moisissa tarkene... Muutenkin kesälä tulee harrastettua enemmän vaihtelua kotiasuissakin. Talvella jotenkin juuttuu näihin t-paitoihin ja trikoohousuihin turhankin tehokkaasti.

Päivä on ollut muutenkin vähän tummansävyinen. Huomasin illalla, että koirakaverin silmä oli muurautunut umpeen ihan yhtäkkiä. Valitettavasti kyseessä ei olllutkaan ihan viaton pieni tulehdus vaan otus oli loukannut silmänsä johonkin ja sarveiskalvo ei alkanutkaan parantua. Nyt vanhaneitimme on eläinlääkärin luona odottamassa leikkaukseen pääsyä. Vähän ajan päästä tiedämme onko meillä paitsi kuuro ja rampa, myös puolisokea koira vai onko koiraa enää ollenkaan. Sillä kun löytyi tällä kuuntelkerralla vikaa sydämestäkin. Surettaa... Lapsen kanssa olemme kyllä sopineet, että kun Delenn palaa, koira saa maksimiannoksen hellyyttä ja pikku eläinlääkärin hoitoa. Illemmalla sitten...Toivottavasti.

4 kommenttia:

  1. Syystäkin sitten on vähän tummempaa tänään, kurjaa jos koiruus ei paranekaan.. Toivotaan kuitenkin toipumista! Tätä alakuloa on jotenkin nyt liikkeellä, itsessäkin sen tunnistan. Tulispa niin se kesä, ehkä pyyhkiytyy sen myötä murheetkin jollei pois niin ainakin ehkä keveämmäksi kantaa?

    VastaaPoista
  2. Vähän helpotti. Ainakin koira kesti nukutuksen ja leikkauskin oli mennyt niinkuin pitikin. :)

    Minäkin tykkään paljon enemmän syksystä kuin keväästä. Tuo ylikirkas valo tahtoo käydä sekä silmiin, että hermoille. Mutta kesä on kyllä kiva. Sitä odotellessa.

    VastaaPoista
  3. Kevään kautta taas sitten pehmeän lämpimiin syyspäiviin!!hauska ruohon istutus idea!Pihistin heti käyttöön-saas nähdä miten meidän onnistuu.Koirapotilaalle paranemista. Eläimet ovat perheenjäseniä.Ja lapsille valtavan tarpeellisia.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Maria. On ne näköjään tarpeellisia aikuisellekin. Nimimerkillä ihan liikaa eilen pillittänyt ja vähän vielä tänäänkin...

    VastaaPoista