perjantai 19. maaliskuuta 2010

Kotona

Sisko toi muutama päivä sitten tomaatintaimia tuliaisiksi. Joku päivä pitäisi jaksaa ne koulia. Jospa oikein tänään. Tosin ensin pitäisi jaksaa laskeutua kellariin ja kaivaa purkkeja ja multaa esiin.No, ainakin lähipäivinä. Yläkerran "kodinhoitohuoneessa" on sopivasti pöytä etelään osoittavan ikkunan äärellä. Sinne ne muuttavat kasvamaan. Omiakin taimia pitäisi vähitellen laittaa itämään. Tänään katselin joelle ja se oli jo pitkältä matkaa lähestulkoon sula. Ehkä se kevät on kuitenkin vähitellen voittamassa talven ihan oikeasti.

Meillä on nykyisin musta kynnysmatto. Se kuorsaa, mutta ei enemmälti liiku. Toivon mukaan uni on paras lääke tähänkin. Mutta kotona ollaan. Tiiviisti. Eipä tuota reppanaa oikein raatsi yksin jättääkään. Ehkä sitten, kun paraneminen pääsee tosissaan alkuun.

6 kommenttia:

  1. Liikuttava tuo teidän kynnysmatto, suppilo kaulassa pieni!

    Mun tekis mieli perustaa pieni, hyvin hyvin pieni siis, taimitarha keittiön ikkunan tietämille, mutta kyllä taitaa olla tilat liian niukassa, vaikka kuinka pienen yrittäisi..

    Aikavaa, valoisaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  2. Jep, aika liikkisän toi kieltämättä on, kun ei yhtään ymmärrä, miksi kiusataan.

    Mutta oikeasti aika pieneen tilaan sen taimitarhan saa,jos tosiaan tyytyy ihan muutamaan kasviin. Mikä ei sitten välttämättä ole ihan helppoa :)

    Ja mukavaa viikonloppua teillekin!

    VastaaPoista
  3. Kaunista ja voimauttavaa viikon vaihdetta!Onnea tomaatin taimille!

    VastaaPoista
  4. Kiitos ja hauskaa viikonloppua Maria. :)

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti koira voi jo paremmin. Liikuttava sykkyrä.

    Kevät on ihanaa aikaa kun voi kasvattaa taimia. Kun oikein tiivistää, mahtuu muutama ikkunalle. Tosin minä onnistun talven mittaan tappamaan ne muutamat ruukkukasvit joita meillä on, joten keväisin on tilaa hyvinkin ;O)

    VastaaPoista
  6. Minna: Kyllä tuo haukku voi jo paremmin. :)Alkaa normaali sisupussi kaivautua esiin.

    VastaaPoista