tiistai 18. syyskuuta 2012



Huomenna hän on jo seitsenvuotias.Iso tyttö, lukee pikkusisko kainalossaan ääneen runoja ja kikattaa pienen kanssa niille yhdessä. Niin ja odottaa kuin kuuta nousevaa sitä päivää, kun pienempi tulee jakamaan huoneen. 

Minä poden mattomaniaa. Tänään aloitin jo kolmannen virkatun maton. Tällä kertaa kuusenalusmatoksi, paksusta villamattolangasta. Muuten olen surffaillut netissä etsien mattoja talveksi. Muutama matto on päättänyt sanoa sopimuksensa irti ja pariin paikkaan olen etsinyt talvimattoa jo muutaman vuoden. Jospa tänä vuonna jo onnistaisi. Tänne makuuhuoneeseen haluan lämpimänsävyisen, villaisen kelim-maton kesäisen muovimaton tilalle... Pitänee siis sukeltaa mattokauppojen maailmaan.

3 kommenttia:

  1. Piti ihan vielä yötä myöten tulla sanomaan, että onnea sille ihanalle 7-vuotiaalle, ettei huomenna unohdu! Ja kyllä se vaan on niin huippua, kun näkee sisarusten saavan toisiltaan nin paljon, vaikka joutuvat tosin jakamaankin. Uskon silti, että tuo juttu on korvaamaton, toisessa on aina turva ja kaverikin <3

    VastaaPoista
  2. Nyt on jo huomenna, siis tänään. Onnittelut siis Silakan Hienolle Isolle Siskolle :)

    VastaaPoista
  3. Erika: Kitokset onnitteluista. Ja juu, sisarusten olemassaolo on kyllä ihan valtava rikkaus. :)

    Tarja: Juu, tänäänpä hyvinkin eli kiitoksia ison tytön puolesta.

    VastaaPoista