keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Isokenkäinen




Ohitin epäluulojani ja tilasin netistä itselleni syyskengät. Ne tosin menivät parempiin jalkoihin aika nopeasti. Silakka kiipesi äidin kenkiin. Hiukan on vielä kasvunvaraa. Se mikä ilahdutti on, että kengät olivat kuin jalkaani tehdyt. Kelpaa kulkea syyssäässä.

Noin muuten olen ylläpitänyt sairastupaa. Isompi tyttö halusi jotain hyvää välipalaksi ja minunkin teki mieli lättyjä. Ainoa ongelma oli, että jääkaapissa oli vain yksi kananmuna, mutta kyllä se riitti hyvin, kun hiukan säveltelin taas omiani. Mustikkaletut olivat herkullisia. Ikävä vain, että tyttö on sen verran väsähtänyt, että edes letut eivät maistuneet kunnolla.

Mustikkaletut

4 dl kauramaitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2 rkl sokeria
loraus öljyä

n 1 dl pakastemustikoita

Sekoita taikinan ainekset taikinaksi ja anna turvota vartin verran. Sekoita joukkoon jäiset mustikat. Paista pikkuletuiksi keskilämmöllä. Minä söin omani kookoskerman ja kirsikkahillon kanssa, tyttö kookoskerman ja sokerin seurassa. 

2 kommenttia:

  1. Mistä tommomem energia kumpuaa, miten joku voi tekaista lättyjä välipalaksi?? Mulla vaatii ainakin viikon ajatukseentotutteluajan ennen toteutusta...

    VastaaPoista
  2. Ei mulla sit energiaa kamalasti muuhun kulunutkaan. :D Salaisuuteni on ylimaallinen laiskuus.

    VastaaPoista