keskiviikko 19. syyskuuta 2012


Seitsemän vuotta sitten puolilta päivin minusta tuli ensimmäisen kerran äiti ja oikeasti olen ällikkämiehellä lyöty, että tuo pikkuinen blondi vauvani on jo seitsenvuotias (edelleen blondi) angry birds -fani, joka alkaa selvästi osoittaa tarvetta napanuoran venyttelemiseen. Tänään, juhlan kunniaksi, lähti vihdoin toinen etuhammaskin. Kohta hammaskeijun pitää hipsiä nappaamaan minigrip-pussi ja laittaa tilalle kolikko. 

Kylläpä muuten saivat possut kyytiä, kun kummisetä tuli illalla testaamaan uutta peliä. Lautapelissä on kuulemma parasta se, että sitä voi pelata, vaikka koneellaoloaika olisikin täyttynyt. Totta.

Minulla oli iltapäivällä kova migreeni, tyttö huomasi miten huono oloni oli ja sanoi, että kyllä hän voi hetken katsoa pikkusiskoa ja herättää minut, jos rattaista alkaa näkyä liikettä. Vartti unta riitti särkylääkkeen tuella ajamaan päänsäryn pois. Ajatella, miten onnellisessa asemassa olen, kun olen saanut noin ihanan ja ajattelevaisen tytön.

4 kommenttia:

  1. Onnea 7-vuotiaalle ja äidille, vähän jälkikäteen. Olin eilen niin oman perheen synttäritouhujen lamaama, että en muistanut onnitella ajoissa.

    Tollaisina hetkinä kun teillä eilen tulee aina sellainen olo, että jotakin on onnistunut tekemään oikein, kun on pystynyt kasvattamaan ihmisen, joka osaa ottaa toisia huomioon. Ihan parasta. :)

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea pikkuiselle synttärisankarille ja hänen ylpeälle äidilleen! Niin se aika juoksee hirmuisen kovaa! Nyt sen vasta huomaa, kun on itsekin äiti.

    VastaaPoista
  3. Onnea S:lle! Sama Angry birds peli on ollut meilläkin ahkerassa käytössä. Kumiset tiput toimivat myös mainiosti äidin stressipalloina ;O)

    VastaaPoista
  4. Seitsenvuotias kitti onnitteluista ja äiti kans. :)

    VastaaPoista