sunnuntai 30. syyskuuta 2012





Näyttääpä siltä, että ensi yöksi on ihan hyvä valmistautua valvomaan. Isompi tyttö vaihteeksi köhköhköhisee pahasti ja pienemmälläkin nenä vuotaa eikä Nukku-Matti tule kylään millään ilveellä. Joten minäpä mietin mattoasioita.

Päätin jo aiemmin, että makkariin saa tulla ah_niin_trendikäs Kelim-matto. Ei oikeastaan siksi, että Kelim on trendikästä vaan siksi, että haluan tänne lisälämpöä. Siis sekä jalan alle että väritykseen ja Kelim-mattojen värit ovat aivan ihastuttavia. Nyt sitten pitäisi saada päätettyä minkä kokoinen matto olisi riittävä ja minkä verran olen siihen valmis sijoittamaan rahaa... Hankinnan taidan ajoittaa yllättäen joulukuun alkupuolelle ja matto lienee ihan riittävä joululahja minulle tänä vuonna. Jotta vielä on aikaa ihmetellä ja pähkäillä ja selailla mattokauppojen sivuja.

Kuvien matot löytyvät Carpet Vistan sivuilta. Tällä hetkellä tuollainen punasävyinen houkuttelisi eniten, mutta joulukuun alkuun on vielä pari kuukautta.  Luultavasti ehdin unohtaa Kelimit moneen kertaan ja päädyn aivan eri näköiseen villamattoon tilausaikaan mennessä.

2 kommenttia:

  1. Kyllä kyllä. Tärkeille asioille, kuten maton valinnalle, on hyvä antaa aikaa. Siis valitseminenhan on jo puoli hupia, siitä pitää ottaa kaikki irti. Ja sitten voi olla tyytyväinen, ettei tullut hätiköiden päätettyä. Tuumii yks pitkään pähkäilijä ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja suuniteleminen tosiaan on mukavaa. :) Ja kyllä mä yleensä suunnittelenkin- ;)

    VastaaPoista