keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kieroutunut huumorintajuMinua naurattaa nykyisin vessassa. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun olen siellä ihan oikeasti itsekseni ääneen räkättänyt. Ja ei, ei tää johdu siitä, että lääkitys ei olisi kohdallaan. Eikä kyllä siitäkään, että maalausinspis katosi sairastamiseen... Se itse asiassa hiukan ottaa päähän, tai siis lähinnä oma aikansaamattomuus harmittaa. 

Syy nauramiseen löytyy siitä, että katselen vessassa ympärilleni ja mietin, miten ihmeessä on mahdollista, että jo parikin (mies)henkilöä on ihmetellyt, että olenpas minä tapetoinut vessan erikoisesti. Siis ta-pe-toi-nut... :D Syvä on usko minun kykyihini ilmeisesti tapetoinnin alalla, kun moinen mahdollisus edes tulee mieleen. Ja sitten menen taas vessaan tyrskimään. Kyllähän mulla on tavoitteenakin tuonne tietty rouhea jälki (kun ei siitä sen kummempaa pienellä työllä aikaiseksi saa), mutta rajansa kaikella. Tsih... Tekstit seinillä on tietty trendikkäitä, mutta harvempi kai ihan tarkoituksella jättää Gyproc-sanaa vihertämään seinään. Ja taas hihitetään.

Mutta en mä kyllä tiedä raaskinko koskaan maalata noita seiniä, jotka saavat mut joka kerta nauramaan. Voi tosin olla, että jatkossa naurattaa, vaikka ne seinät olisivatkin hiukan asiallisemmassa kunnossa. Mene ja tiedä. Kai se ois pakko vähitellen tehdä jotain, että enää isompi määrä kaksilahkeisia ei hämmentyisi pahasti.

6 kommenttia:

 1. Oon vähän väliä käyny kattomassa näitä kuvia ja miettiny, että kyllä mun mielestä tuossa on tapetti. Kai? Missä siellä muka lukee gyproc? Hä? :D

  VastaaPoista
 2. Ei siinä ole tapettia. Siinä on tapetin pohjapaperi. ;) Ja oikeasti toi on sen näköinen sen pinnan poistamisen jälkeen, että ei se ihan juuri laitetulta näytä. :D

  VastaaPoista
 3. Gyproc-tekstien esiinjättäminen olkoon kuuminta hottia ja uusin blogivillitys. Meidän yläkerran vessa on nimittäin jotakuinkin vastaavassa tilassa, sääli että tyylipoliiseja ei oo sinne vielä kutsuttu. ;)

  Samaan designiin kuuluu esille jätetyt sähkövedot ja ilmastointiputket.

  VastaaPoista
 4. Toi on varman sit sitä rouheaa industrial-tyyliä... Uskoisin. ;)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on vessassa ihmeteltävää, sillä lukon vääntimen tointa hoitaa tällä hetkellä irtonippeli, jolla virallisesti tavataan ilmata pattereita. Ei ole sekään harkittu tyylikeino, vaan seuraus vähän kimurantimman lukon ja reipasotteisen vieraan kohtaamisesta. Tietääkö kukaan mahtaako niitä mustia muovisia vääntimiä saada ostettua varaosina?

  VastaaPoista
 6. Jaa-a... Luulisi nitä mustia osia löytyvän rautakaupasta. Kuluvia osiahan ne ovat Ja jos ei löydy niin jostain kierrätyskeskuksesta tms. kandee varmaan kysyä.

  VastaaPoista