perjantai 3. helmikuuta 2012

Kiroiluvaroitus...

Perkeleen kylmä ja perkeleen öljykeskuslämmitys. Ei mulla muuta. Perkele. Jaa niin ja perkele, että toi perkeleen lämmitys suvaitsi lopettaa tottelemisen heti, kun mies on yön pois kotoa. !#¤%&/"!!!! ja silleen. Kiitos ja anteeksi.

P.S: Keittiön hellanpesän arina päätti pettää just tänään. Jotta en viitsi enää edes kirota. Kunhan huokailen...

8 kommenttia:

 1. No voi perkele sentään!

  Ja edelliseen liittyen - meillä on välioven edessä vuorattu verho-viritys. Vaikka ovi uusi jne. niin kylmältä, lämmittämättömältä kuistilta hohkaa kylmää jumalattoman paljon.

  Lämpimiä ajatuksia lämmittämään!

  VastaaPoista
 2. Välioven eten on muuten täälläkin tuollainen verhoviritys aika vahvasti harkinnassa. Sieltäkin puhaltaa aika iloisesti. Mutta tää talo kaipaa selvästi isäntäänsä.

  Kiitos ajatuksesta. :)

  VastaaPoista
 3. Onneks on niitä neuleita.

  Gräyh! Potkaise sitä lämmityskattilaa!

  VastaaPoista
 4. Mieli tekisi. Mutta en voi, koska lankomies näki eilen kellarissa hiiren ja viritti sitä varten nakin. Mä en kestä katsoa, jos se pieni hiiruparka on menyt ansaan eli en voi mennä kellariin kiukuttelemaan polttimenkytkennöille... Irvistelen sit vaan täällä kylmille pattereille.

  VastaaPoista
 5. Meillä on ulko-ovien eteen ripusettu vanha ja paksu villahuopa. Ei todellakaan mitenkään kaunis, mutta pitää parhaiten vetoa loitolla.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä Vilijonkka. Mä olen kurkistellut jo Varustelekan tarjontaakin vähän sillä silmällä. ;)

  VastaaPoista
 7. Miten olis isännältä joku etämanaus öljykattilalle?

  VastaaPoista
 8. Ei taida etämnaus auttaa. Taitaa joutua kutsumaan ihan ammattilaisen säätämään tota lämmityssydeemiä. Kattila siis periaatteessa toimii, mutta pattereihin ei lämmin vaan leviä. :P Päh... Kotikonstit taitaa olla jo kokeiltu (kiitos sukulaiavun).

  VastaaPoista