maanantai 27. helmikuuta 2012

Tyylinmuutos

Meni hermot totaalisesti edellisin laseihin ja irtoilevien osien etsimiseen ja päätin hankkia halvalla tilapäislasit. Löysin jopa laatikosta vanhojen lasien speksit, joten eikun hyödyntämään netin kauppamaailmaa tässä(kin) suhteessa. Nyt totesin, että silmälasien sovitteleminen on ihan yliarvostettua touhua. Ihan hyvät saa, kun katsoo vain kivan näköisen mallin, kokeilee sitä (ihan kammottavan) oman kuvansa päälle ja tilaa. Silakkakaan ei itkenyt yhtään, vaikka äiti oli aika eri näköinen päiväunien jälkeen. Isompi tyttö sitten olikin hiukan enemmän hämmentyneen oloinen. Olen tyytyväinen nörttilaseihini. 

Vielä kun joku keksisi nettikampaamon, että ei tarvitsisi raahautua kenenkään vieraan kanssa höpisemään niitä näitä ja toivomaan, että tulos olisi edes jotain sinne päin, mitä itse toivoo. Kai se on pakko jossain vaiheessa kuitenkin. Tähän asti hiusten mitta on sallinut DIY-kampaamotouhut. Nyt taitaa kuontalossa olla sen verran vähän pituutta, että en saa sitä itse leikattua siististi. Pahus.

P.S. Nyt naurattaa. Mä löysin nettikaupan, joka on erikoistunut nörttilaseihin. :D http://nerdyglasses.net/

4 kommenttia:

 1. JOs satut bongaan sellasen nettikampaajan nii ei muuta kun heti linkkiä jakoon. Silmälasien tilaamista netin kautta oon kans harkinnu hyvän tovin, koskahan sais aikaseks jopa tehdä asialle jotain..

  VastaaPoista
 2. Juu, mä kyllä heti lupaan kertoa kaikille, jos sellainen online-kampaamo löytyy. :D Toi lasien tilaaminen oli oikeasti melkein liiankin helppoa...

  VastaaPoista
 3. Ai, että kakkulat netistä! Piilareita olen kyllä tilannut, mutten vielä laseja. Mielenkiintoista, täytyypä kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Kyllä ainakin minulla onnistui ihan hyvin. Sankojen aivutukset pitäisi kyllä käydä laitattamassa ihan optikkoliikkeessä, mutta sen ehtii... ;)

  VastaaPoista