keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Rewind
Joskus toivoo, että elämässä olisi sellainen rewind-nappula, jota voisi painaa ja aloittaa vaikka ihan surkeasti sujuneen aamun uudestaan. No, kun ei ole, tilanne vaatii suklaata ja yritystä jatkaa päivää hiukan paremmissa merkeissä. Joskus tuollainen ihana, pieni punaposki saa hermot loppumaan ihan totaalisesti... No, iltapäivällä uusi yritys yhdessä, toivottavasti paremmalla mielellä ja vähemmällä dramatiikalla.

Pikkuneiti simahti (vällyjen alle ja taakse) siskon eskarikuskausreissulla ja nukkuu tänään rattaissa tulikaapissa. Iltapäivällä on ohjelmassa taas sängyssänukkumistreenejä. Eilen iltapäiväunet sujuivat jo kuin vanhalta tekijältä. Ehkä se siitä, vähitellen. 

Diagnoosi sisustumaniassa oli tuunailtu Ikean Grundtal-vaunusta yöpöytä. Tuli mieleen, että enpä tuota meidän vastaavasta esineestä tehtyä tuuninkia ole tainnut esitellä. Juuri näppärän kokoinen alusta yleiskoneelle ja hyllyt koneen osille. Niin ja siis tuunausosastoa edustaa tuossa miehen näppärästi aikaansaama puinen ylähylly.

Nyt pitää tarkistaa, kaipaako talo lisälämmitystä ja voiko peltejä sulkea. Huomenna on luvassa kunnon arktista olotilaa ja pönttöuunit lienee syytä lämmittää sekä aamulla että illalla. Salaa toivon, että jääkausi ei olisi tällä kertaa kamalan pitkäkestoinen.

7 kommenttia:

 1. Pikemminkin Fast Forward -ainakin kylmien ilmojen suhteen.

  VastaaPoista
 2. Siinä suhteessa juu...

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva tuo apupöytä, yöpöytänä ei kyllä mua sytyttänyt, jotenkin tuli sairaala mieleen.

  Ja nuo nukkutreenit, voi kun meillä saatas ne poskihampaat nyt puskettua, niin alkais harjotukset.. Ulkona nukkuis ku pieni possu, nyt on parvekekin onneksi ja vilttien alla tuulen suojassa uskaltaa nukuttaa kovemmallakin pakkasella.

  VastaaPoista
 4. Toi puinen hylly ehkä tuo vähän lämpöä tohon pöytään. Mulle kelpaisi ihan kokonaan metallisenakin. :) Se alkuperäinen muoviyläosa ei kyllä olisi kelvannut mitenkään. :D

  Toivottavasti hammaskeiju saisi toimituksensa hoidettua jo vähitellen. Meillä taisi tulla taas muutama lisää.Viime yö oli jo vähän vähemmän rikkonainen eikä neiti purrut enää ihan niin lujaa syödessään. Ehkä...

  Mut parveke on kyllä aika loistava keksintö, meidän parveke on vain niin avoin, että siitä ei ole nukutuksen suhteen hyötyä. Onneksi on (kylmä) tuulikaappi.

  VastaaPoista
 5. Nyt mä tiedänkin mitä meidän keittiöstä puuttuu, ja se on tuo vaunu!!! Tosi näppärä yleiskoneelle. Tosin tarttisin myös toisen vaunun kattilankaksille, jotka ei tahdo mahtua minnekään :O)

  VastaaPoista
 6. Juu, toi on oikeasti tosi näppärä :) Kattilankannet on ärsyttäviä, eivätkä yleensäkään pysy siellä, minne ne kuuluvat. ;)

  VastaaPoista