tiistai 31. tammikuuta 2012

TyövoittoAika kovaa (ja pitkään) neiti tappeli vastaan, mutta lopulta uni voitti. On aihetta tuulettaa. Neiti ei edes pienenä vauvana nukkunut kunnolla päiväunia sisällä. Päätin jättää vaunuhämäykset tällä kertaa ja kokeilla ihan tassutteluhoitoa tähänkin. Ja se toimi!!!! Miisouhäpi.

10 kommenttia:

 1. Ihanan persoonallinen blogi sulla! <3 Just kirjotin sulle armottoman pitkää vastausta kommenttiisi ja siitä eksyin tänne :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että tulit käymään. :) Kävinkin jo (taas) vastavierailulla.

  VastaaPoista
 3. Hei, onko tuo se sellainen päästävedettävä sänky? Näyttäisi sellaiselta, jossa meidän lapset ovat nukkuneet aika vanhoiksikin asti, niitä on siis kaksi :)

  VastaaPoista
 4. Juu, päästävedettäväpä hyvinkin. Meillä toi isompi tyttö kasvoi tuosta ulos ja se on nyt olkkarissa päikkärisänkynä odottamassa Silakan kasvamista. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Peukku pystyssä voiton puolesta :O) Mittari näyttää melkoista pakkasta.

  VastaaPoista
 6. Kylmää on juu... Hankalaa, kun pitäisi kuskata tota isoa eskariin kävellen tot ja pientä ei millään raaskisi altistaa tuollaisille lukemille, mitä ovat lupailleet. Huh.

  VastaaPoista
 7. :D Hyvä hyvä! Varmaan hankalaa saada nukkuun sisäl, kun on tottunu vaunuihin. Meillä ei Ada nuku ollenka vaunuissa, ni ei niin pakkaset haittaa. Tosin eskariin vienti näil pakkasil, ku Iitu sairastaa, on kans vaatinu järjestelyitä.

  VastaaPoista
 8. Juu, ei tuo pakanen ja kipeä lapsikaan sitten ihan yksinkertaisimpia yhtälöitä ole setvittäviksi...

  VastaaPoista