maanantai 30. tammikuuta 2012

Hrr # 2


Jotta voi nyt perjantai. Tää tykkää kyllä talvesta, mutta nyt vähän kriisiytyttää... Loppuviikoksi kun on luvassa niin kylmää, että tuota pikkuista ei viitsisi kamalasti ulkoilmalle altistaa ja pakko tuo isompi olisi eskariin saatella (kävellen, minä en aja autoa). Itse kyllä kestän kylmempääkin ja kasaan vain asustetta niskaani ilman viiletessä (kuten kuvasta voi havaita). Lienee sitten pakko tiivistää vaunut vilteillä ja juosta huippunopsaan edestakaisin. Jos vaikka saisi puhuttua jonkun autoilevan hakemaan tytsän iltapäivällä kotiin. Jotta huoh vaan. -15 riittäisi ihan mainiosti talveksi minulle...

Kuinkas te muut pienten kanssa elävät/eläneet selviätte/selvisitte kylmimmistä säistä ja pakkomenoista?

Kuvista krediitit miehelle.

P.S. Ai niin. EIlen illalla katsoin missikisoja ja nauroin  niin, että olin pudota sohvalta. En siis niille tyttösille vaan sille, että "uudistuneet" kisat oli palautettu niin verkkaisiksi ja arvokkaiksi, että varmasti maan jokaisen vanhusten asuntolan sohvilla nukkui mummuja rivissä ihan ilman normaaleja unilääkityksiä. Ja sittenhän voisimme taas kerrata äänestysohjeet... Tyrsk.

4 kommenttia:

 1. Täälläkin kärvistellään - 25 asteen pakkasessa. Takassa tuli ja villasukat jalassa:)

  Kyllä me jäädään suosiolla sisälle tällä säällä. En jaksa turjustaa lapsia ja Omppu on vielä niin pikkunenkin... Oon pitänyt tänä talvena - 15 astetta pakkasrajana eli jos sitä kylmempi jäädään sisälle. Toivottavasti tätä ei nyt kestäis kovin kauaa.

  Kivaa viikkoa teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa viikoa teillekin. :)

  Voisipa vain jäädä kotiin, mutta kun on tuo eskari... Ja voisihan sieltäkin siis jäädä, mutta anteeksiantoa moisesta lusmuilusta ei taitaisi meidän eskarilaiselta herua hetkeen.

  VastaaPoista
 3. Pysyy se kamera näköjään koiraskirahvienkin käsissä kiitettävästi, paleli jo kuvien katsominenkin.

  Mulla valitettavasti ei oo käytännön kokemusta noista pakkasongelmista, kun on se nelipyöräinen ratkaisu käytössä. Onks kuinka pitkä matka, ehkäpä sitä vuoden ikäinen jo muutaman minuutin vällyjen välissä pärjää? Viime talvena näin yhden lapsen matkustavan vanhemman fillarintarakalla naama kaulaliinalla umpeen käärittynä, se oli hurja näky!

  VastaaPoista
 4. Juu, kyllä toi toinenkin asuja ihan pärjää kameran kanssa. :)

  Nyt neiti nukkuu pihalla, ohut peite vaunujen päällä. EHkä se hengitysilma pysyy siedettävänä sen avulla. Vielä tosin ei ole ihan järkyttävän kylmä kuitenkaan...

  VastaaPoista