sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Kesällä kerran 2011...Pikareportaasi kesällä tapahtuneesta... Ei vallan täydellistä. Puuttuu mm kuva siitä, millainen tuo alakerran rappu oli alkuaan, oviaukon suurennus, kellarin tukipalkit hitsattuina paikoilleen ja salaojitukset lopullisesti täytettyinä. Mutta tuollaista pientä askartelua oli ohjelmassa. Ihme juttu, että vähän on kaikkia väsyttänyt. Ensi kesänä keskitymme rappusten rakentamiseen (nyt pitäisi alkaa tehdä piirustuksia ja hakea lupia, ulkoasuehdotelma meni jo läpi rakennustarkastajalta) ja mullan ja hiekan levittämiseen. Eiköhän siinä ole ihan riittävästi touhuamista normaalihommien lisäksi. Tämä kesä meni hiukan hardcoren puolelle...

P.S. Jos jotakuta kiinnostaa niin salojituksiin käytimme Fuktisolia eristeenä. Ainakin tämän syksyn/talven runsaiden sateiden asettamassa tulikokeessa uudet ojat ja eristeet ovat toimineet ihan loistavasti. Meillä on nyt kuiva ja hajuton kellari. Uskaltanen alkaa suunnitella hillokellarin eristämistä jossain vaiheessa.

4 kommenttia:

 1. Hurjaa on ollu, mulla ei kyllä kestäis hermo :)

  VastaaPoista
 2. Ei mullakaan kyllä oikein kestänyt. Tää kesä vähän levisi käsiin, kun tuli kaikenmoista ylläripylläriä remontissa eteen.

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis talo! Ihana tuokin iso ikkuna!

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Tämä on tosiaan entinen kauppa ja iso ikkuna on sen peruja. :)

  VastaaPoista