keskiviikko 11. tammikuuta 2012Tiesittekö, että taaperokärryä voi hyvin käyttää potkulautana? No, nyt tiedän minä ja muutama muukin... Neiti pyörremyrsky on vaihteeksi yltynyt melkoisiin lukemiin ja taaperokärry on ihan huippulelu, siinä nukkuu välillä siskon vauvanukke ja seuraavassa sekunnissa itse Silakka. Sisko on ihan huipputyyppi työnellessään pienempää kärryllä ympäri olkkaria ja kun sisko kyllästyy, voi itse kiivetä seisomaan kärryyn ja potkia vauhtia maasta tai sitten ihan kärryn etureunasta ja ihmetellä, miksi äiti taas mekastaa jotain ja tulee hakemaan pois. Jotta melkoista. Neitiä ei voi jättää sekunniksikaan valvomatta, mielikuvitusta ja vaaranpaikkoja löytyy ihan koko ajan. Välillä vähän väsyttää tuo pikku bansheen jahtaaminen. Nin ja hampaiden tekeminen. Niitä pitää ilmeisesti aina tehdä kunnon rypäs kerralla. Viimeksi tehtiin yläetuhampaat, nyt neiti pukkaa vissiin alaleukaan täydennystä ja öisin vikisyttää... Reppana.

Minä voisin puolestani liittyä anonyymit astiafriikit kerhon. Ostin jo muutama vuosi sitten noita Rörstrandin ihanaisia Kulinera-astioita ja pyysin nyt joululahjaksi lisää. No en saanut, mutta joulunjälkeislahjaksi sitten. Ihan hirmuisesti tekisi mieli ostaa myös tuon sarjan ruokalautasia, kun lopettivat mokomat Arabialta Apilan, joka oli varsinainen astiankeräilykohteeni... Kuva on mikä on, pikku apulainen roikkui niskassa ja yritti saada purkkia käteensä, kun kuvasin. Samoin kukkakuvan saaminen oli melkoisen äherryksen tulos. Joulukaktus villiytyi kukkimaan ihan mahdottomasti, vaikka viettikin tämän viime kesän sisällä.

P.S. Viitsisittekö välillä sanoa minulle vaikka "Moi", kun piipahdatte. Vähän välillä tylsistyttää, kun palautetta ei tule kuin joka kolmanteen tekstiin, jos siihenkään... Toisaalta, jos täällä ei kukaan edes käy niin tämähän täyttää sitten hyvin päiväkirjan tehtävän. Oman ja salaisen sellaisen. ;) Niin ja siis ei ole pakko koko ajan osallistua, mutta olisi kiva saada tietää käykö täällä edes ketään muuten kuin vahingossa... Anteeksi, turhamainen minä.

17 kommenttia:

 1. Moi! *vilkutivilkuti*

  Minä käyn aina, useimmiten puhelimella jossain välissä niin kommentointi jää. Mutta täällä olen! :D

  VastaaPoista
 2. :) Vilkutivilks Jonna. Sinä olet kyllä moikkaillut ihan kiltisti muutenkin. :D

  VastaaPoista
 3. Iso "moi" myös Kuuselasta:) Käyn täällä usein, mutta olen ihan tosi laiska kommentoimaan...

  Silakan touhut kuulostavat niiin tutuilta. Meillä alkoi viime viikolla kiipeilyinnostus ja Omppu kerkes jo yksin puoleen väliin portaissa! Kiipeilyyn kelpaa myös sängyt ja eritoten tuon taaperokärryn kanssa on kiva temppuilla. Pari kertaa on menty jo mukkelismakkelis ja pää on kopsahtanut lattiaan. Vauhtia ja vaaratilanteita riittää! Askeleitakin tulee jo viis/kuus peräkkän:)

  Meillä täällä isompi neiti kuumeessa. Toivottavasti muut säästyvät.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Moi Nisku! :) Meillä kiipeillään myös portaissa kovalla innolla ja jatkuvasti saa olla neitiä hakemassa pois kiipeilytreeneistä. Toki sitä kiipeilyä sitten ihan harjoitellan välillä aikuisten kanssa, eihän tuota muuten opi suorittamaan turvallisesti. ;)

  Omppuhan kävelee hienosti jo. Silakka-neito se seisoskelee miettivän näköisenä, mutta päättää aina lopulta, että konttaamalla pääsee lujempaa. ;)

  Paranemisia potilaalle ja tauditonta viikonjatkoa muille.

  VastaaPoista
 5. Eli moi! Mä taidan olla niitä, jotka aika usein käy lukemassa, mutta ei sitten keksikään mitään kommentoitavaa. On kuitenkin mukava lukea kuulumisia.

  Salka on ihana. Ja nuo astiat:)

  VastaaPoista
 6. Moi Dei! Kiva, että käyt ja moikkasit :)

  VastaaPoista
 7. Moikkelis koikkelis, käyn täällä epäsäännöllisen säännöllisesti ja patalaiskana jätän vain harvoin viestiä... mukana roikun kuitenkin :)

  VastaaPoista
 8. Ai niin, piti vielä sanoa että meillä nuorempi tytöistä on myös eräänlainen pyörremyrsky, kovasti tuntuisi että on mahdoton kiire noilla pikkukakkosilla :)

  VastaaPoista
 9. No moi Katellekin. :)

  Ja juu, mun pikkusiskoni on myös ollut melkoinen vauhtiveikko lapsena Mukava ylläri äidille aikanaan, minä kun olin hyvin rauhallinen lapsi (kuten muuten on omakin esikoiseni).

  Oikeasti tuntuu kivalta, kun välillä ilmoittaudutte. Ja siis en tarkoita, että kommentoimattomuudesta pitäisi ottaa kamalaia paineita. Saa toki ihan kurkkiakin vaan, en mäkään aina jaksa ilmaista olemassaoloani, vaikka monissa blogeissa päivittäin vierailenkin. :)

  VastaaPoista
 10. Moi!

  Löysin tänään blogisi ja luin läpi... Mukava on, taidan tulla toistekin!

  VastaaPoista
 11. Heippahei! Mie käyn ja jaan myös tuon tunteesi (joka ei muuten mielestäni ole yhtään turhamaista!)siitä, että käykö blogissani ketään, kun välillä ei kuulu eikä näy mitään eikä ketään!

  Kauniit astiat!

  VastaaPoista
 12. Moi kuules :) Mua sä et varmaan tarkotakaan, kön moikkailen niin usein :) Paitsi että kiirusen keskellä monesti just kommentoin joka kolmanteen ja kaikkien postausten kommentit samaan, kun en nykyään tunnu ehtivän mitään. Liekö syy tuo meidän potkulautailija, jolla samat harrastukset on ;D

  VastaaPoista
 13. Kaikkiainakesken: Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen. Tämänkin takia on mukava saada kommentteja... Uusia blogeja on hauska löytää. :)

  Mie ite: Mukava, että ymmärsit ja lupaan itsekin olla siellä päässä ahkerampi kommenttilootan täytäjä. ;) Potkulautailijat kieltämättä verotavat yllättävän paljon hyvää bloggailuaikaa. :D

  Erika: Sä varmaan voittaisit kevyesti tän blogin ahkerimman kommentoijan palkinnon. :D

  VastaaPoista
 14. Hissukka blogiton lukija ilmoittautuu: tykkään blogistasi ja nautin kovasti kirjoitustyylistäsi. Hyvää alkanutta vuotta :)

  VastaaPoista
 15. ode: Kiva, että ilmoittauduit :)

  VastaaPoista
 16. Hih, taaperokärryä voi käyttää monella tavalla, meidänkin pienokainen on asian huomannut ja tykkää rytistä niiden kanssa, vaikka hyvin jo juokseekin:D

  Minäkin tykkään tuosta astiasarjasta. Ostin purnukan viime keväänä lahjaksi ja se eka jäikin sitten itselle:) haaveilen ihanasta astiakaapista, jonne astioita saisi nätisti esille. Nyt ne ovat senkin uumenissa piilossa silloin kun niitä ei käytetä. Harmi.

  VastaaPoista
 17. Mulla ovat astiat myös nykyisin pääasiassa snkissä piilossa. Annoin vitriinin siskolle, koska se ei oikein sopinut muihin huonekaluihin täällä. Mutta ekittiöremppa odottaessa....

  VastaaPoista