perjantai 27. tammikuuta 2012

VärinnälkäJotenkin ulkona on niin viileän valkeaa ja harmaata, että olen huomannut suoranaisen värinnälän iskevän. Ainakin huomaan kuvaavani kodin väripilkkuja, kaipaavani kukkasia ja niiden hehkuvia sävyjä. Ulkona on ihana ilma; Pakkasta, mutta sopivasti. Kolattava lumi on kevyttä, kadut mukaviksi ja sileiksi auratut, mutta hiekoittamattomat niin, että pulkka ja kelkka liukuvat. Valo tuntuu vahvistuvan päivä päivältä ja välillä kuvatkin ovat muuta kuin harmahtavaa suttua.

Olen varmaan joskus kertonut, että rakastan tätä taloa ja sen yksityiskohtia. Etenkin nuo ruudulliset vanerikatot saavat minut hymyilemään hyvästä mielestä aina, kun muistan nostaa silmäni niitä kohti. Sitäpaitsi muistin tänään aamulenkillä, että lapsena katselin juuri tälläisiä funkkistaloja ja mietin, millaisia ovat ihmiset, jotka saavat asua niin kauniissa rakennuksissa.No, nyt minä tiedän. Me olemme ainakin kodistamme kovin onnellisia.

4 kommenttia:

 1. Kiva katto teillä, meilläkin on persoonallinen katto alakerrassa keittiötä ja kylppäriä lukuunottamatta.

  Mie nautin myöskin säästä, enkä vielä kaipaa kesää... kun lopultakin tuli oikea talvi :)! Mutta tulppaaneja on jo kolmas kimppu maljakossa, ja lisää mielin. Prisma mainosti 3,90 10kpl kimppu, joskos nappaisin matkaani illalla.

  Ihanaa, että olet(te) löytänyt jo lapsuudessa ihailemasi talon kodiksesi(nne)!

  VastaaPoista
 2. Noi vanhojen talojen yllättävät katot, paneloinnit ja muut on kyllä ihania. :) Tulppaaneja kannattaa ehdottomasti ostaa, etenkin, jos halvalla saa. Tulppaanit on ihania. Seuraavaksi vaaleanpunaisia...

  VastaaPoista
 3. Kyllä, teidän talo näyttää aivan ihanalta, sopivan värikkäältä ja aivan sun näköiseltäsi.

  Pääsispä joskus ihan IRL-kierroksellekin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anna, toivottavasti ehdit joskus ohi ajaessasi pysähtymään kaffelle. ;)

  VastaaPoista