maanantai 9. tammikuuta 2012

EteinenMelkoista edistystä. :) Ei paista maalaamaton enso pahvi vaneripanelien paikalta ja olohuoneen sisäänkäynti on jo tuossa asussaan ihan hirmuisen paljon kauniimpi kuin ennen. Maalitkin saapuvat tänään, kun mies käy illalla ostostelemassa. Yllättävän pitkä lista tulikin, vaikka lauksi ajattelin, että pänikkä maalia riittä... No ei riitä, tarvitaan tietenkin kittiä, hiomapaperia, kumilasta, siveltimiä ja kalustemaalin lisäksi kynnykseen lattiamaalia. Niin ja pigmenttijauhetta, koska havittelemani grafiitinvärinen olikin varastoistani aika vähissä. Samallahan mies sitten hakee sen yhden puuttuvan pätkän listaa olohuoneen puolelle ja ostaa myös krominkeltaista pigmenttiä, että saan maalattua yhdet huutislöytöni paremmin työhuoneeseen istuvaan kuosiin ja... Hmm.. Miten tässä taas kävi näin?

Mutta on tuo eteinen nyt siisti. Ajatella, että tuota muutaman tunnin työtä on pantattu tässä asumisen ajan ja voivoteltu sitä, miten ärsyttävän näköistä on, kun jotain noin pientä puuttuu. 

Mutta... Ainahan sitä jotain pientä jää... Jos jollakulla on loistava idea (muu kuin leveämmät listat) tämän kohdan paikkaamiseen niin ajatuksia otetaan mielellään vastaan. Aukon tekijät ovat leikanneet enso-pahvin aika suurpiirteisesti eli ihan liian korkealta ja tuo kohta irvistää inhasti. Itse mietin jotain boordia kiertämään aukon yläosaa panelien yläreunasta toiseen. Mutta kun sen boordin pitäisi olla sitten aika simppeli ja joko huomaamaton tai sitten ihan reippaasti näkyvä. Voihan blääh... Niitä ideoita tosiaankin saa jakaa tänne, jos jotain nousee mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti